Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csinalta ezt velem, ha nem kellek mar neki?
Én pasi vagyok..és voltam ugyanilyen szituban..dobtam a csajt..mert éretlen voltam..nem tudtam mi kell nekem..aztán utána rájöttem hogy szeretem..az ember csak utólag jön rá hogy milyen értékes volt számára az illető.. aztán persze próbálkoztam is..de hiába..a csaj nem bocsátott meg nekem.. ezek után mérges lettem és elküldtem csúnya égtájakra :)
Pedig éreztem rajta hogy szeret,de nem tudtam meggyőzni..
Ennek már 5 éve..és azóta is gondolok rá néha..mi lett volna ha megbocsájt nekem..talán akkor boldog életem lenne a mai napig.
Azóta se tudok érzelmileg igazán talpra állni.
Évente talán egyszer összefutunk..de sosem beszélünk..csak egymás szemébe nézünk és látom ugyanazt a vonzalmat amit az első percben...de ez csak egy pillanat és elhaladunk egymás mellett.
Tanulság..
nem mindig igaz az a mondat hogy felmelegítve csak a töltött káposzta a jó..ha van szerelem!
az mindenen átsegít..ha szereted és elengeded magad mellett,buta vagy.
de ez már csak a te döntésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!