Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert csinalta ezt velem, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert csinalta ezt velem, ha nem kellek mar neki?

Figyelt kérdés
baratommal most hetvegen talalkoztunk eloszor szakitas ota...o szakitott...de utanna meg keresett ,aztan mondtam neki hagyjon beken,..talalkoztunk ,en ra se neztem ,aztan folyamatosan irta az smseket ,vegul beszeltunk,es kiakart bekulni velem ,elmondta hianyzom ,meg hogy mennyire banja h vege lett ,majdnem sirt...es velem akart lenni ,en meg nem engedtem ,pedig szerettem volna vele lenni...masnap azt mondta hogy reszeg volt es azert mondta azokat amiket mondott...de vajon nem azert huzza ki magat mert nem bocsajtottam meg neki es hogy ne maradjon hoppon...nagyon buszke egy valaki..de mig egyutt voltunk reszegen sosem mondott olyat amit nem mondott jozonon is..
2009. márc. 23. 10:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem felejtsd el! Találsz értékesebb pasit is! Nem ér annyit,h őröld magad rajta!
2009. márc. 23. 10:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez egy tipikus férfi viselkedés , nem bírja elviselni , hogy nem kell neked.Hamár egyszer lezártad ezt a kapcsolatot és nem akarsz megint belekezdeni akkor csak hagyd, Lehet , hogy benne is csak egy pillanatnyi fellángolás volt az egész. Próbálj ne gondolni rá és arra a bizonyos estére se.
2009. márc. 23. 10:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én pasi vagyok..és voltam ugyanilyen szituban..dobtam a csajt..mert éretlen voltam..nem tudtam mi kell nekem..aztán utána rájöttem hogy szeretem..az ember csak utólag jön rá hogy milyen értékes volt számára az illető.. aztán persze próbálkoztam is..de hiába..a csaj nem bocsátott meg nekem.. ezek után mérges lettem és elküldtem csúnya égtájakra :)

Pedig éreztem rajta hogy szeret,de nem tudtam meggyőzni..

Ennek már 5 éve..és azóta is gondolok rá néha..mi lett volna ha megbocsájt nekem..talán akkor boldog életem lenne a mai napig.

Azóta se tudok érzelmileg igazán talpra állni.

Évente talán egyszer összefutunk..de sosem beszélünk..csak egymás szemébe nézünk és látom ugyanazt a vonzalmat amit az első percben...de ez csak egy pillanat és elhaladunk egymás mellett.

Tanulság..

nem mindig igaz az a mondat hogy felmelegítve csak a töltött káposzta a jó..ha van szerelem!

az mindenen átsegít..ha szereted és elengeded magad mellett,buta vagy.

de ez már csak a te döntésed.

2009. márc. 23. 10:32
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Meg egyébként is alapigazság, hogy részegen az ember csak őszintébb lesz.
2009. márc. 23. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!