Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Előttem csalt meg a barátom....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előttem csalt meg a barátom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A születésnapjára felfogadtam egy csinos táncos lányt, akinek fizettem hogy kényeztesse a barátom. 30 éves vagyok a barátom 35. Nem szerettem volna ha megcsal így hogy ne legyen unalmas a szexuális életünk, gondoltam nem baj ha mással is együtt van. Bementek a szobába és utánuk mentem negyed óra múlva. Orálisan kényeztette a barátom utána megforult hogy dugja be neki. A barátom megtette és végig azt mondta hogyengem szeretlek és ne haragudjak, oda hajoltam és csókolgatott, végig néztem ahogy dugja és közben smároltunk. A végén leszoptam és rámverte. Azt mondta mindig szeretne ilyen fiatal lányokkal lenni, és hogy neki ez jár, ezért megengedtem neki. Azóta folyton lányokat hord haza. De é csak egyszer engedtem meg. Mit tegyek?
2011. jún. 17. 14:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Minek engettedmeg neki,ha fáj? Nem nagyon értem?

"Azt mondta mindig szeretne ilyen fiatal lányokkal lenni, és hogy neki ez jár, ezért megengedtem neki"-erre azt mondtad,h igenez jár neki?

2011. jún. 17. 15:27
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem fake... Ha meg nem akkor így jártál. Mondd el neki, hogy ez már rosszul esik amit művel. Van szád nem? Használd beszédre is. Amúgy meg nem csalt meg mert tudtál róla sőt te adtad alá a lovat...
2011. jún. 17. 15:28
 13/16 anonim ***** válasza:

Fake...

Szerintem nincs az a nő, aki ilyet végignézne, megengedne, plusz, hogy még le is sz*pja őt rögtön azután, hogy az idegen nőből kivette a farkát...

Áh, hazudsz :)

2011. jún. 17. 15:33
 14/16 anonim ***** válasza:
Szünet van, jönnek a diáktörténetek :)
2011. jún. 17. 15:34
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát bocs de ez a te hibád, hogy engedted neki máskor gondold meg mit csinálsz. Most meg már szinte természetesnek gondolja. Beszélj vele és mond meg neki, hogy ami jár már megkapta és véget ért a gyerek nap. Izgulsz rá? - de mégis fáj neked. Találj magadnak más izgalmakat. Remélem sikerül tisztáznotok.
2011. jún. 17. 18:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha nem fake, akkor sem kellene lehordani a kérdezőt, valaki erre gerjed. Csak néhányan nem számolnak azzal, hogy esetleg "bekavarnak" az érzelmek. Az egyszeri alkalom, beleegyezéssel szerintem egyszerűen nyitottság, viszont az, hogy közli ezek után, hogy ez neki jár, az BUNKÓSÁG. A pasid egy BUNKÓ. Nem ítélem el a nyitott kapcsolatot, sőt, de azt nem így kell kezdeményezni. Főleg észre kellene vennie, hogy ez neked fáj.
2011. jún. 17. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!