Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk minek örülnétek 4. ik évfordulóra?
Annak, ha a barátnőm ugyanúgy szeretne, mint a legelején :)
Azon kívül? Vacsora kettesben egy nyugodt kis étteremben, kerthelyiségben, halk zene, egy pohár bor :)
Ilyesmik :)
24F
egy harmadiknak
(amúgy szerintem nem az ajándék a fontos, csak hogy szeressétek egymást, és ennyi:D)
Valami kis egyszerű, ajándék ami páromhoz köt, de ne legyen drágam, mert nem a pénz a szeretet mértékegysége (...baze... úgy beszélek lassan mint valami hittérítő XD)
Egy együtt töltött este. Esetleg közös mozi vagy valami program aztán utána együtt hazamenni, vörösbor, nézni a csillagokat a kertben... de persze fasziból vagyok, tehát határozottan jól esne, (de őszintén) ha a lány valami nagyon dögös fehérneműt viselne közben... a folytatást meg úgy is tudjátok.
00:48 vagyok, csak ez kimaradt:
És mindenképp érezzem, hogy még mindig ugyanolyan szerelmes vagyok és a lány is belém, mint az elején.
Ha már nem vagyunk azok, tökmindegy mi az ajándék, az alkalom egyikőtöknek se lesz tökéletes.
De én mindenképp neked szurkolok, hogy jöjjön össze jól a dolog! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!