Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek az alábbi szituban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek az alábbi szituban?

Figyelt kérdés
Van egy tanár (középiskolai),akiről tudnád, hogy lefeküdt a barátnőddel, de a tanár nem tudná, hogy te tudod. És rádhajtana a tanár, aki mellesleg házas...:O
2011. jún. 16. 22:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Idézem amit pont most irtam egy másik helyre . Ezt gondolom és tenném
2011. jún. 16. 22:35
 2/5 anonim ***** válasza:
ez a kérdés kicsit másképp már volt itt nemrég :D én elküldeném a jo büdös ***ba a tanárt mert undorito egy házas embertöl ez...és a barátnömön is elgondolkodnék hogy tehet tönkre egy házasságot...
2011. jún. 16. 22:35
 3/5 anonim ***** válasza:

ezt: Az aki azt mondja szegénynek hogy mennyen bele na azt Lógatni kellene .

normálisak vagytok? 29 éves az ember nemmelesleg a magyar TANÁRA és Igen erős a gyanú hogy ez NEM egyetem hanem kemény középiskola ahol a lány sac/kb lehet 14-18 éves.

Sose szoktam kikelni magamból itt de ezek számomra olyan dolgok ahol köpni nyelni nem tudok.

Ha Ezt meghallanám hogyha a lányom tanára bepróbálkozik lányomnál azt hiszem helybe rommá verném a tanárt és az biztos hogy többet iskola közelébe se menne. De szerintem minden szülő ezt tenné azthiszem.

Aki meg a beteges történeteivel Sokkolja szegény lányt az meg inkább hallgasson hogy neki a kije mit csinált és melyik iskolába és hogy vannak most , szépen éldegélnek.

Nem hiszem el hogy ilyen van

2011. jún. 16. 22:36
 4/5 anonim ***** válasza:
persze a korokat és egyebket alakisd át de egy normális ember ezt
2011. jún. 16. 22:36
 5/5 A kérdező kommentje:
igen, nemrég kiírtam már. köszi a válaszokat.:) anya figyelmeztetett egy fogadó óra után, hogy vigyázzak ezzel a tanárral. csak a tanárnak nem tudom hogy adjam tudtára ezt.
2011. jún. 16. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!