Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl közvetlen vagyok? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl közvetlen vagyok? Mit csináljak? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Valahogy úgy érzem, hogy túl közvetlen vagyok, tehát sokat olvasok hogy srácok nem mernek oda menni lányokhoz... na énaztán egy hót idegenhez is oda merek menni mindneféle para nélkül... :S már kicsit rossz mert így nem tudok csajozni rendesen, mert úgy érzik a "nyakukra" mászok, és így csak haverság lesz, ami szinte mindegyiknél kialakul... csak hát itt jön a bibi, amikor én többet akarok akkor piff dől az egész.. és úgy érzem h első pillanattól kezdve csak haverként tekintenek rám... mit csinálok rosszul? tényleg túl közvetlen vagyok? előre is köszi
2011. jún. 16. 22:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Lennék a helyedbe... én sajnos nem merem kezdeményezni. Mi a titkod?:)

21/F

2011. jún. 16. 22:11
 2/5 Lord Sad and Bad ***** válasza:
A közvetlenség önmagában nem baj,ha az nem a másik arcába mászást jelent. Ezzel együtt, a stílussal lehet baj inkább.
2011. jún. 16. 22:12
 3/5 A kérdező kommentje:
hogy mi a titkom? :D én vagyok a fiú, hogy néz már ki hogy beszari vagyok egy lánynál? nem a barátnője akarok lenni hanem a pasija... ezt ültesd a fejedbe barátom :) sok szerencséét
2011. jún. 16. 22:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Ja lehet stílusod vagy esetleg ahogy te látod a dolgokat az nem passzol. Végül is ugye nem véletlenül szokták mondani hogy normális hogy félsz/izgulsz. Mert ha ez nincs esetleg lehet hogy valami prob van.

És csak úgy oda megyek semmiből azt mondok valamit, nem feltétlen tudja hova tenni meg az is számít hogy mész oda. Ettől még nem feltétlen lesz bnő. Most lehet túl közvetlen vagy, vagy furcsállják, vagy mást kéne mondanod stb. Lehet rosszul közelíted meg a dolgot, de hát sajnos nem látok bele fejedbe.

2011. jún. 16. 22:27
 5/5 anonim válasza:

osztálytársam is ilyen oda megy beszél azt lekoptatja minden csaj magáról. A baj vele (nem veled mert nem ismerlek)

Hogy gyorsan beszél túl jó pofának tartja magát,hadar, és nem fogja fel mikor kéne abba hagyni a monológot ja és szinte ordít amikor "beszél"(túl közvetlen) ja és szegény fejre gyúrhatna amúgy rendes gyerek csak

azt akartam ezzel mondani őszintén önámítást mellőzve van itt közös dolog kettőtökbe

az jó lenne ha leírnád a karaktered.

2011. jún. 16. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!