Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl közvetlen vagyok? Mit csináljak? Bővebben lent
Lennék a helyedbe... én sajnos nem merem kezdeményezni. Mi a titkod?:)
21/F
Ja lehet stílusod vagy esetleg ahogy te látod a dolgokat az nem passzol. Végül is ugye nem véletlenül szokták mondani hogy normális hogy félsz/izgulsz. Mert ha ez nincs esetleg lehet hogy valami prob van.
És csak úgy oda megyek semmiből azt mondok valamit, nem feltétlen tudja hova tenni meg az is számít hogy mész oda. Ettől még nem feltétlen lesz bnő. Most lehet túl közvetlen vagy, vagy furcsállják, vagy mást kéne mondanod stb. Lehet rosszul közelíted meg a dolgot, de hát sajnos nem látok bele fejedbe.
osztálytársam is ilyen oda megy beszél azt lekoptatja minden csaj magáról. A baj vele (nem veled mert nem ismerlek)
Hogy gyorsan beszél túl jó pofának tartja magát,hadar, és nem fogja fel mikor kéne abba hagyni a monológot ja és szinte ordít amikor "beszél"(túl közvetlen) ja és szegény fejre gyúrhatna amúgy rendes gyerek csak
azt akartam ezzel mondani őszintén önámítást mellőzve van itt közös dolog kettőtökbe
az jó lenne ha leírnád a karaktered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!