Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A kombinálttesztet a 12hetes...

A kombinálttesztet a 12hetes ultranag közvetlen utánna csinálják?

Figyelt kérdés
2010. okt. 1. 10:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen,én az uh után rögtön a laborba mentem.
2010. okt. 1. 10:06
 2/7 anonim ***** válasza:
nem feltétlenül közvetlenül, de igen, azt is fontos pontosan a 12. héten csináltatni. (max a 13. végéig. utána már úgy tudom, nem végzik el, mert nem adna valós eredményt)
2010. okt. 1. 10:13
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat igaz van már kettő gyermekem de őnálluk még nem volt ilyen ez most valami ujdonság.
2010. okt. 1. 10:17
 4/7 anonim ***** válasza:
lehet, hogy más helyre mentél. a kombinált teszt bizonyos helyeken ingyenes, máshol fizetős. úgy tűnik most pont kifogtad az ingyenes helyet. nem árt ha megcsinálják, legalább még egy megnyugtatás, ha jó eredményt kap az ember.
2010. okt. 1. 10:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen. (Mert) a kombinált teszt eredményéhez feltétlenül szükséges a 12 hetes uh-on mért nyaki redő mérete és az uh szerinti babaméretből (ülőmagasság) számított terhességi hét. A kombinált teszt vizsgálatához a két legfontosabb: a levett vér (ebben a hcg szint mértéke és a fehérje) és a nyaki redő méret. Emellett elengedhetetlen a pontosabb (uh szerinti) és nem első mens. szerinti terhességi hét, a korod, súlyod, etnikumod, dohányzol-e vagy sem stb. Ezek mind rizikótényezők.
2010. okt. 1. 10:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem közvetlenül utána csinálták, uh-on az sztk-ban voltam, másnap reggel kellett a kórházba menni vérvételre.
2010. okt. 1. 11:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Én egy keddi napon voltam UH-on, másnap mentem beutalóért a terhesgondozóba, onnan meg át a laborba.
2010. okt. 1. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!