A kombinálttesztet a 12hetes ultranag közvetlen utánna csinálják?
Figyelt kérdés
2010. okt. 1. 10:03
1/7 anonim válasza:
Igen,én az uh után rögtön a laborba mentem.
2/7 anonim válasza:
nem feltétlenül közvetlenül, de igen, azt is fontos pontosan a 12. héten csináltatni. (max a 13. végéig. utána már úgy tudom, nem végzik el, mert nem adna valós eredményt)
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat igaz van már kettő gyermekem de őnálluk még nem volt ilyen ez most valami ujdonság.
2010. okt. 1. 10:17
4/7 anonim válasza:
lehet, hogy más helyre mentél. a kombinált teszt bizonyos helyeken ingyenes, máshol fizetős. úgy tűnik most pont kifogtad az ingyenes helyet. nem árt ha megcsinálják, legalább még egy megnyugtatás, ha jó eredményt kap az ember.
5/7 anonim válasza:
Igen. (Mert) a kombinált teszt eredményéhez feltétlenül szükséges a 12 hetes uh-on mért nyaki redő mérete és az uh szerinti babaméretből (ülőmagasság) számított terhességi hét. A kombinált teszt vizsgálatához a két legfontosabb: a levett vér (ebben a hcg szint mértéke és a fehérje) és a nyaki redő méret. Emellett elengedhetetlen a pontosabb (uh szerinti) és nem első mens. szerinti terhességi hét, a korod, súlyod, etnikumod, dohányzol-e vagy sem stb. Ezek mind rizikótényezők.
6/7 anonim válasza:
Nekem nem közvetlenül utána csinálták, uh-on az sztk-ban voltam, másnap reggel kellett a kórházba menni vérvételre.
7/7 anonim válasza:
Én egy keddi napon voltam UH-on, másnap mentem beutalóért a terhesgondozóba, onnan meg át a laborba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!