Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudassam vele, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudassam vele, hogy tudom, hogy megcsalt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Következő kérdésem lenne. Egy nap a barátomnál voltam,és belenéztem,míg ő kocsit kinn mosta udvaron az e-mali postafiókjába,mert úgy hagyta a gépen,hogy nem lépett ki. Én meg belekattintottam, és azt találtam, hogy december óta kb. 1 hónapig társkeresőn regisztrált,és fényképeket küldött magáról ismeretlen csajoknak. A legszörnyűbb az volt, hogy ezeket a képeket én csináltam róla közös nyaralások alkalmával.Ez épp most derült ki számomra mit csinált. Persze januárban volt egy nagy mosoly szünet köztünk, kiraktam a szűrét,mivel egy lánnyal állandóan telefonon csevegett, sms-ket is megtaláltam. Akkor megígérte,hogy nem csinál ilyet többet. Lecserélte a számát,még a telóját is. És abban maradtunk,hogy én soha nem hozom ezt fel témának, de ő nem ad okot arra,hogy kibukjak megint,és vége legyen az egésznek. Ez a képküldözgetés akkor tájban volt, de úgy látom,hogy ez nem egy lánnyal való kapcsolat lehetett. Megcsaláshoz 2 ember kell..én is hibás voltam jó pár dologban,de nem léptem félre..úgy érzem,hogy ennek véget kell vetnem. szerintetek?

2009. márc. 22. 20:34
 1/9 anonim ***** válasza:
1reszt, csunya dolog belenezni mas e-mailjeibe, ha ezt elmondod neki, lehet o dob ki teged. Masreszt ha ez a megcsalas akkor volt, amikor szunetet tartottatok, akkor nem szamit megcsalasnak. Ezen kivul nem ertettem egeszen, ha azota nem csal meg, mi a problema?
2009. márc. 22. 20:40
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Hát bármilyen fájdalmas is, de én először a szeme közé néznék, és rákérdeznék. Nagyon kegyetlen jelenetet rendeznék, mert igenis durva, hogy ilyet csinál veled. (Persze mindezt csakis kettesben) Ha ennyire keres valaki mást helyetted/melletted, akkor szerintem minél hamarabb hagyd ott. Így elkerülheted a megalázást... Nem egyszerű, tudom, de úgy tűnik sajnos, hogy se nem szeret, se nem tisztel annyira, hogy elmondja neked, vagy megbeszélje veled.
2009. márc. 22. 20:42
 3/9 anonim ***** válasza:

az sms msn -en képküldésen kívül történt más is? csók szex stb... mer ha nem az szerintem nem megcsalás...a tény hogy szarul eshet nekem is szarul esne de amíg ezekre a kérdésekre nem tudsz választ addíg nem hinném hogy baj lenne...veled van nem velük! ha felhozod ezt a témát csak vitákat váltasz ki

vagy ha nagyon nem akarsz veszekedni akkor meg intézd ugy hogy egyedül legyetek leülteted magaddal szembe és szépen megkérdezed!!!

mindent meg lehet beszélni csak kultúráltan nem tányérokat hajigálva egymáshoz!!!

24/F

2009. márc. 22. 20:42
 4/9 anonim ***** válasza:
egyes válaszoló: A csúnya dolog az, ha valaki más csajoknak küldözget képeket magáról, és társkeresőkön regisztrál. Megérdemli, hogy kirakják a szűrét. Megsértődhet egész nyugodtan, hogy nem bízik benne a barátnője annyira, hogy tisztelje az e-mailjeit, de úgy tűnik nem alaptalanul! Szóval akkor miről is beszélünk, ki dobhat ki kit teljes joggal?
2009. márc. 22. 20:43
 5/9 anonim ***** válasza:
56%

Te kerested magadnak a bajt, azzal, hogy a megcsalás után még hittél neki.

Szerintem csak úgy hagyd ott. Nem kell itt kérdőre vonni, meg magyarázkodni... minek?

2009. márc. 22. 20:45
 6/9 A kérdező kommentje:

Az a probléma, hogy ezkeet az e-maleket most találtam meg.Most tudatosult bennem az,hogy ez nem egy lány volt. Persze most rendben van minden.De!

Nem bírom felfogni,hogy akkor nem volt őszinte,hogy ez nem egy lány volt. Ez nem egy,hanem sok,érted,hogy 6-7 lánnyal is levelezett egyszerre.Nem volt őszinte akkor.Köszi a válaszodat!

2009. márc. 22. 20:46
 7/9 A kérdező kommentje:

24/f-nek

Nem az sms-en és a képküldözgetésen kívül nem volt semmi más.Köszönöm a válaszodat!

2009. márc. 22. 20:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Talán rosszul gondolom, de én ezt nem nevezném megcsalásnak. Sms-ek helyett akár beszélgethetett volna más lányokkal, ami ugye nem tilos egy normális kapcsolatban, az meg hogy képet küld magáról, hát nem tudom. Ez sem egy főbenjáró bűn! A megcsalás fogalma nálam mást takar. De te tudod!
2009. márc. 22. 21:02
 9/9 anonim ***** válasza:
"tudom hogy megcsaltál"
2009. márc. 23. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!