Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagy baj ez, lehet hátrány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy baj ez, lehet hátrány belőle? L/14

Figyelt kérdés

A barátommal (f/14) gyakran vitatkozunk facen, msn-en, különböző okok miatt mint pl: nem foglalkozik velem eleget, nincs ideje rám. És az a baj, hogy én vagyok a konfliktusok indítója legtöbbször..pedig tudom, hogy több ideje lenne rám csak eléggé sok programja van a családjával stb. Aztán végül mindig kibékülünk, mert nagyon szeretjük egymást, és írta is hogy nincs kapcsolat veszekedések nélkül.

Én nagyon szégyellem magam. Mindig megbánom amikor veszekszek vele. De mindezek ellenére ugyan úgy szeretjük egymást.

Nagy baj ez, hogy veszekszünk?? Vagy lehet hátrány belőle?

2011. jún. 16. 14:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

szerintem nem az a baj, hogy próbálod felhozni a problémákat, hogy mik zavarnak..

hanem az, hogy ebből rendszerint veszekedés lesz. és hogy nem tudjátok kulturáltan megbeszélni a dolgokat.

ha élőben mondod neki, akkor is veszekedtek? nem értesz félre semmit? mert msnen szerintem elég nehéz eldönteni h ki veszekszik és ki nem...

2011. jún. 16. 15:19
 12/17 A kérdező kommentje:
Hát élőben nem szoktunk igazán veszekedni, ha élőben mondok vlmit azt elengedi a füle mellett, nem zavarj, csak ha msn-en írok ilyesmiket arra kénytelen válaszolni. Aztán mindig próbálom lenyugtatni a kedélyeket.
2011. jún. 16. 15:21
 13/17 anonim ***** válasza:

Mi is így vagyunk vele. xD múlthetén majdnem szakítottunk ezek miatt. Már egy éve együtt vagyunk, de valahogy mindig megoldjuk. vagyis nem, de élőben sose sikerül megbeszélni mert mindkettőnk hallgat. :D

14/L.

2011. jún. 16. 16:19
 14/17 A kérdező kommentje:
:) Az a lényeg, hogy szeretitek egymást ;)
2011. jún. 16. 17:27
 15/17 anonim ***** válasza:

az a hatalmas tapasztalat, amivel ezt eléd tárta hogy nincs kapcsolat veszekedések nélkül...

képzeld el van... főleg rendszeres veszekedések nélküli kapcsolat is van. és képzeld el, barátnőmmel holnap leszünk 9 hónaposak, és még egyszer sem veszekedtünk...

nézeteltéréseinket megtudjuk beszélni értelmes emberek módjára és olyan megoldást találni ami mindenkinek a lehető legjobb, anélkül hogy veszekednénk.

szóval az én véleményem hogy elég nagy baj hogy veszekedtek... ha már most, mi lesz veletek akár csak 5 év mulva? ugysem lesztek együtt addigra ez igaz, pont ezér... ha elmulik a fellángolás és csak a veszekedések maradnak, nemfogtok tudni megoldani semmilyen problémát együtt...

amugy nem gáz abbol a szempontbol hogy csak 14 évesek vagytok, majd megtanultok toleránsan élni párkapcsolatban, nem folyton rinyálni. ha 20 körül is ezen a szinten leszel, az már nagyobb gáz lesz.

21/f

2011. jún. 16. 18:26
 16/17 anonim ***** válasza:

utolsó, ugyan ezen az állásponton vagyok. mi több mint 10 hónapja vagyunk együtt a barátommal, és 1-2 kisebb összekapás volt, nézeteltérés. de a nagyobb dolgokat leültünk és megbeszéltük, normálisan.

hosszútávon senkinek se jók a folytonos veszekedések.

17L

2011. jún. 16. 20:53
 17/17 anonim ***** válasza:

Két utolsóval osztom! Több,mint 12 hónap alatt nem veszekedtünk. Megbeszéltünk mindent, normális hangnemben. Ennyi.

Amúgy, drága előzőim. Egyrészt baj, ha mindennapos a veszekedés... Másrészt meg kéne figyelni,hogy mi a VITA TÉMÁJA.

Hogy úgy érzed, nem fordít elég időt rád, az igenis nagy baj!

2011. jún. 16. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!