Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy baj ez, lehet hátrány belőle? L/14
A barátommal (f/14) gyakran vitatkozunk facen, msn-en, különböző okok miatt mint pl: nem foglalkozik velem eleget, nincs ideje rám. És az a baj, hogy én vagyok a konfliktusok indítója legtöbbször..pedig tudom, hogy több ideje lenne rám csak eléggé sok programja van a családjával stb. Aztán végül mindig kibékülünk, mert nagyon szeretjük egymást, és írta is hogy nincs kapcsolat veszekedések nélkül.
Én nagyon szégyellem magam. Mindig megbánom amikor veszekszek vele. De mindezek ellenére ugyan úgy szeretjük egymást.
Nagy baj ez, hogy veszekszünk?? Vagy lehet hátrány belőle?
Szia!
Egyáltalán nem baj. Ahogy ő is mondta: ,,nincs kapcsolat veszekedés nélkül" :) Fiatalok vagytok még. Ki tudja, hogy ő lesz-e a férjed?! Ezt még ti sem tudhatjátok. A lényeg, hogy értsétek meg egymást. Sok boldogságot! :)
14/L
*50-50% rá az esély h a férjem lesz..vagy nem
Aha... ilyenre szokák mondani, hogy "matematikai" esély még van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!