Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van igaza és mit csinálnátok a helyemben?
tegnap egész nap nagyon unatkoztam ,csak tegnap nagyon fáradt volt ezért ma kérdeztem meg töle elmennénk-e sétálni.már több mint egy éve járunk de még csak egyszer voltunk sétálni....
és én szerettem volna beszélgetni a régi emlékek stb..
erre elkezdi hogy jo de akkor szo.pjam le elötte amire én berágtam hogy még ilyenkoris mikor romantikáznék...
utána csak elindultunk és fél uton találkszunk a hawerjával és el akart vele menni szivni ....
még ilyenkor se foglalkozik velen,,,,össze is vesztünk ,külön jöttük haza is majdnem szakitottunk,sirtam nagyon
ti mit szoltok ehhez?
Ez jó, ha leszopod, elmegy veled sétálni. Apám, ahhoz mit kell tenned, hogy elmosogasson? :-O
Lapát. Akarom mondani szívlapáttal hátba...
nehogy kidobd.de tényleg.1 éve jártok és inkább vadidegenekre hallgatsz?ne tégy meggondolatlan dolgot.ha az elején a tenyerén hordott meg ilyesmi akkor gondold át.megváltozott oké.segíts neki!tipikus.drogos?fúj dobd ki megérdemli.segítsen magán.kívánom 1 barátotok kerüljön ilyen helyzetbe.neki meg a pasija.vajon?gondolkodjatok már:S
ha szereted és régen tényleg rendes volt próbálj meg segíteni neki.valahogy.a hogyant azt nem tudom sajnos :S
az emberek szeretik az ilyen dolgokat.szakíts vele.milyen r.ohadék stb.nem is ismeri senki személyesebben régebbről pl és ennyi leírás alapján csak felszínesen lehet megismerni lehet hogy amúgy tud rendes is lenni.nem a csávót védem de ne egyből szétszakítani akarjuk őket.neveld meg a pasid bilincs korbács.adj neki;)
(az utsót már csak feszültségoldásnak írtam:P)
lehet lepontozni
na csá mindenki F/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!