Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van igaza és mit csinálnátok a helyemben?
tegnap egész nap nagyon unatkoztam ,csak tegnap nagyon fáradt volt ezért ma kérdeztem meg töle elmennénk-e sétálni.már több mint egy éve járunk de még csak egyszer voltunk sétálni....
és én szerettem volna beszélgetni a régi emlékek stb..
erre elkezdi hogy jo de akkor szo.pjam le elötte amire én berágtam hogy még ilyenkoris mikor romantikáznék...
utána csak elindultunk és fél uton találkszunk a hawerjával és el akart vele menni szivni ....
még ilyenkor se foglalkozik velen,,,,össze is vesztünk ,külön jöttük haza is majdnem szakitottunk,sirtam nagyon
ti mit szoltok ehhez?
Egy nagy tapló gyökér barátot sikerült kifognod!
Rúgd ki a drogos muterjába és keress egy normálisabbat! MÉG MA!
Figyelj vkit okolnia kell nem.?
Nehogy már te legyél az..
emiatt 1 percig se legyen bűntudatod.
hagyd ott a francba mert csak kihasznál és nemvesz semmibe.
17/F
Összegezve a dolgokat..
és kiegészítve azt amit a 18:17es kommentelő írt.
Hogy keressen magához való lányt..
Gondolkozzatok el..több mint 1 éve járnak.
Kétség sem fér hogy a csávó végig ilyen laza tökös drogos gyerek volt..a csajnak mégis kellett!!!!sőt szerintem imponált is neki!
mert erre buknak!!! nem 1 nem 2 !! egye meg amit főzött..tudta jól mibe vágja a fejszéjét,fix h nem ez az első húzása a gyereknek.
Nem kell védeni a csajt,maga választotta ezt az utat.
ennyi
"csak hát szeretem és az hogy bennem kelt büntudatot azzal hogy mindig engem tesz be hibásn"
Ja értem. Akkor szenvedj tovább. Megérdemled.
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!