Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bajt jelent az, ha a fiu nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bajt jelent az, ha a fiu nem igazán van oda a csokolodzasért?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Az lenne a kerdesem,hogy,baj az a fiuknal,hogy ha nemigazán vannak oda a csokolodzasért?Mi a parommal masfel eve vagyunk együtt,boldogok vagyunk,meg minden,csak az neha a baj,hogy nemszeret csokolodzani,en meg azt nagyon imadnam.Csk puszit adunk a szajunkra.Mar beszeltem rola vele erröl,aztan az lett a vege,hogy csak szeretkezés közben,de mar akkor is elmarad!Neha nagyon tud ez zavarni!Van ugy,hogy megakarom csokolni,elhuzza a szajat!Mit tegyek,mi lehet ennek az oka?Van tapasztalatotok,Lanyok?
2009. márc. 22. 16:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Elso baratom is ilyen volt, sajnos nem tudtam raszoktatni. Most szerencses vagyok mert olyan volegenyem van aki imad csokolozni! :D
2009. márc. 22. 16:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Bajt nem jelent, csak azt, hogy nem rajong érte. Neked persze ez lehet baj, de ő megvan így is.
2009. márc. 22. 16:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Számomra hozzátartozik a csók is egy kapcsolathoz. Nekem is volt ilyen párom. Kiderült, hogy nem is szeret igazán, ezért utasított el mindig :(
2009. márc. 22. 16:18
 4/8 A kérdező kommentje:
EN mondjuk abban nemketelkedem,hogy szeret-e vajon igazan,mert allandoan mondja hogy szeret,es ki is mutatja azt!
2009. márc. 22. 16:20
 5/8 anonim ***** válasza:

Akkor te szerencsés vagy, mert nekem mindig csak mondta, de nem mutatta a cselekedeteivel...

A csóktechnikán is sok múlik. Én a nyelves csók híve vagyok, így tanítottak :) Aki folyton elutasított, az meg az ajkak birizgálásánál többet sosem akart. Végül már gyomorideg kapott el, ha netán csókig "fajult" a dolog, mert folyton észben kellett tartanom, hogy nyelvet ne! De én mondom, senkinek nem kívánom, hogy ésszel kelljen csókolóznia, nem szívvel, spontán...Iszonyatos. Pláne, ha a szemedbe vágja, hogy szarul csókolsz és nem szeret csókolózni...Volt benne részem sajnos :(

2009. márc. 22. 16:39
 6/8 anonim ***** válasza:

lehet h csak veled nem szeret csoklozni mert nagyon maskepp csinaljatok. mi is nehezen hangolodtunk ossze de sok "munka" aran most mar egesz jol allunk :)

eleinte mikor ki akarta kerulni, a csok kozepen telefujt levegovel vagy vhogy elhulyeskedte vagy elnyomta 1 puszival, 1 ido utan mar a falra masztam ettol! de aztan elmondtam h en nagyon szeretem es nekem fontos. nem csokolozunk allanodan de azert tobb mint semmi es nagyon jo :)

2009. márc. 22. 17:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Bár én lány vagyok, én sem szeretem a csókot.Ezt megértette a párom is. Puszi nálunk is és kész. Valahogy nem esik jól a csók.Ettől függetlenül imádom a párom és a szex és a kapcsolat is teljesen jó.
2009. márc. 22. 17:47
 8/8 anonim ***** válasza:
én a férjemmel nem szeretek csókolózni,pedig eleinte nem volt gond,a barátom viszont olyan eszméletlenül jól csókol,hogy megőrülök tőle:)
2009. márc. 22. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!