Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk titeket nem idegesít ha egy lány nagyon
tisztaságmániás?
Figyelt kérdés
Itt nem a takarítást értem hanem hogy nem fog megy egy WC kilincset, mindenhova viszi a kis kézfertőtlenítőjét, 10 tonna WC papírt tesz az ülőkére. 8* megmossa a gyümölcsöt meg hasonlók. Engem már néha nagyon irritál és az ilyenekből lesznek a bekaptam egy influenzát belehalok mert gyenge az immunrendszerem a sok szarság miatt... -.- Most komolyan egy kis kosz nem árt nem? Nem vagyok büdös mindig mosok fogat és naponta többször megmosom a kezem is de megeszem a cseresznyét a fáról is meg hasonlók. Nem ez a normális?
szard le...annyira nincs ezeknek ellenálló képeszségük a bacikkal szemben hogy csoda lesz ha az 50 et megéli...
2011. jún. 15. 12:48
12/24 anonim válasza:
Igen k.rvára zavar, mert ez nem mánia, hanem kényszerbetegség, amit kezelni kell. NEm fogja meg a budi kilincset. Gondolom nem tudja, hogy az sokkal tisztább, mint a számítógép asztal és a billentyűzet.
2011. jún. 15. 18:55
13/24 anonim válasza:
Engem nem zavarna...én is ilyen vagyok :D Cseresznyét meg almát szoktam fáról enni, de csak itthon...18/f
2011. jún. 16. 19:52
14/24 anonim válasza:
De
2011. jún. 17. 23:22
15/24 anonim válasza:
Nem is tudtam, hogy van ilyen. Biztos engem is zavarna.
2011. jún. 17. 23:37
16/24 anonim válasza:
Én meg azt nem bírom, hogy nem ülnek rá a wc ülőkére hanem inkább lepisilik, hogy más se tudjon ráülni. Nem lenne egyszerűbb ha mindenki ráülne és akkor nem kéne félni, hogy a lepisilt, letörölt ülőkéről elkap valamit az ember. Simán ráülnének semmi bajuk nem lenne.
2011. jún. 17. 23:44
17/24 anonim válasza:
Ezek betegek, mint pl Mr Monk vagy Lesz ez még így se: Malvin az író.
Az ilyenek gyerekei lesznek azok akik állandóan az orvosnál lesznek, mert az immunrendszerük NULLA lesz.
Elképzelem, hogy dugni is úgy fognak, hogy előtte lefertőtlenítik a fęszt. :) :) A szopás vagy nyalás mint olyan szóba sem jöhet. És szex közben is egyfolytában azon fognak aggódni, hogy ne izzadjanak, mert abban rengeteg a baci.
Komolyan iszonyat szánalmasok, de hát a sok paraszt nézi a hülye TV-t. Ezért nem nézek én TV-t csak ritkán. Annyi szarságot amennyi ott van, húúúúú.
2011. jún. 18. 00:23
18/24 anonim válasza:
Én megértem a csajszit, a fertőtlenítő azért már durva, de én sem szivesen fogok meg semmit, kilincs, kapaszkodó, bevásárlókosár, stb.
2011. jún. 18. 00:29
19/24 anonim válasza:
Hat a WC ulokessel nem ertek egyet mert en sem ulok idegen helyen ra a WCre ....viszont az h vlk folyton torolgeti meg mossa a kezet...az mar durva...
2011. jún. 18. 00:33
20/24 anonim válasza:
Hát ez már a beteg kategória, minden tiszteletem (és részvétem) annak a pasinak, akinek jó az ilyen csaj, valszeg egy szintén mentálisan beteg emberrel fog összejönni, vagy olyannal, akinek ennél jobb úgyse lesz. Nem sértésképp mondom, de hát ez van.Sprite.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!