Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, ha egy lány aki elsőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ha egy lány aki elsőre elutasított titeket, és később meg írna nektek hogy meggondolta az egészet, és lehetne mégis valami. Belemennétek vele egy kapcsolatba? Vagy ha elsőre elutasított, később már ne akarjon semmit tőlem. Véleményetek?

Figyelt kérdés
2011. jún. 14. 17:29
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

köszönöm nektek.igazatok van.ma reggel nézem az FB-t,üzenet van nekem ettől a csajtól,meglepett:

Szia!

gondoltam rád írok...mivel már elég régen beszéltünk...

Mi újság?

nem írok vissza,nem leszek az a nyálas kis kutya,aki rögtön pattanni fog neki visszaírni.lehet megint be akarja magát nyalni nálam,aztán meg megint eljátszani azt,hogy ő tulajdonképpen nem akar semmit.lehet,most éppen nem volt senki fent neten akinek írhat vagy csak unatkozott,már jó vagyok én is.

2011. jún. 17. 08:54
 22/26 anonim ***** válasza:
Teljesen jól csinálod. Most majd rájön, kit vesztett el. Én sem írnék vissza a helyedben.
2011. jún. 17. 10:33
 23/26 A kérdező kommentje:

köszi.most nézem ennek a csajnak ki van írva FB-n az üzifalra hogy szomorú vagyok,baj van..most az lenne a legnagyobb hülyeség tőlem,ha ráírnék:mi baj?lehet,most ő elvárja hogy írjanak neki,sajnálják,vigasztalják,közben meg ha vissza nyeri jó kedvét,önbecsülését,szarni fog aztán mindenkire..

de nem teszem,van bennem büszkeség,vegye észre,hogy velem nem fog szórakozni,nem az a pasi vagyok!

2011. jún. 17. 12:51
 24/26 anonim ***** válasza:
A tisztázatlan dolgoktól mindenki szíve kicsit szomorú, még a büszkéké is.
2011. jún. 17. 13:26
 25/26 anonim ***** válasza:
jól teszed :)
2011. jún. 17. 14:25
 26/26 A kérdező kommentje:
..nem értem ezt a lányt,van barátja és más fiúval rak fel közös képet.
2011. jún. 19. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!