Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, ha egy lány aki elsőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ha egy lány aki elsőre elutasított titeket, és később meg írna nektek hogy meggondolta az egészet, és lehetne mégis valami. Belemennétek vele egy kapcsolatba? Vagy ha elsőre elutasított, később már ne akarjon semmit tőlem. Véleményetek?

Figyelt kérdés
2011. jún. 14. 17:29
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2011. jún. 14. 18:56
 12/26 anonim ***** válasza:

Szerintem felejtsd el. Én lány vagyok, és tudom, hogy én (és más lány sem) gondolná ezt komolyan. Nincs most jelenleg a lánynak barátja, kell neki valaki, és te vagy kéznél. Általában ezek a lányok őszintétlenek és kétszínűek. De könnyen be lehet nekik dőlni, mert veled és a haverjaiddal nagyon kedves és segítőkész.

Ha annyira nem hiszed el, amit itt írunk, szerintem kérdezd meg pár (kicsit távolabbi) barátnőjét, hogy mi erről a véleményük.

Biztos vagyok benne, hogy helyes srác vagy és találsz magadnak jobbat, nem egy ilyen pótlékkeresőt.

És ha az előző kapcsolata csak pár napos volt, akkor a lány végképp felejtős. Arra megy, hogy mást féltékennyé tegyen.

2011. jún. 14. 19:14
 13/26 anonim ***** válasza:

Pfff... menjen a pics***ba a kis ku***va. Nem vagy te picsikutya, legyen már benned egy kis büszkeség, tartás, férfiasság!

Az a csaj nem érdemel meg téged. (Egyébként, ha már felteted ide ezt a kérdést, az azt jelenti, hogy valahol te is "sántának" érzed ezt az egész dolgot. Tudod, hogy nem jó ötlet.)

2011. jún. 14. 19:18
 14/26 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek!igazatok van.
2011. jún. 14. 19:26
 15/26 A kérdező kommentje:
19:14-hát úgy viselkedik ahogy írtad.te aztán rátapintottál a lényegre.köszi.
2011. jún. 14. 19:27
 16/26 anonim ***** válasza:
örülök, hogy tudtam segíteni :) 19:14 voltam
2011. jún. 15. 13:30
 17/26 A kérdező kommentje:
19:14-örülök,hogy segítettél,hisz nem is ismered a csajt rendesen és tudod hogy milyen viselkedésre utal ez.az ilyen lányt jobb békén hagyni,mert sok mindenkivel ezt megteheti amit velem..köszi:)
2011. jún. 15. 14:47
 18/26 anonim ***** válasza:
Akkor ha már ennyire felnyílt a szemed, remélhetőleg lesz annyi eszed, hogy válaszra sem méltatod a kis ribancot.
2011. jún. 16. 17:33
 19/26 anonim ***** válasza:

19:14 vagyok

A utolsónak szerintem részben igaza van. Azért ha köszön, visszaköszönhetsz, de beszélgetésbe bonyolódni vele, meg ilyenek... az necces. Szerintem a köszönés a maximum. Amúgy osztálytárs? Vagy évfolyambeli? Hány éves vagy?

2011. jún. 16. 22:45
 20/26 anonim ***** válasza:

Én is így értettem. Az alap dolog, hogy köszönünk a másiknak, de semmi több. Ha megkeres és elkezdi játszani az agyát, hogy mennyire hiányzotál neki, hogy mennyire szeret stb. akkor viszont elküldöd a franca.

Telefonra, sms-re, e-mailre, msn-re nem reagálsz. Egy idő után megtudja, hogy te egy kemény f.sza gyerek vagy, akinek nem kell ilyen álszent, ingatag, képmutató p.csa, aki nélküle is boldog tud lenni.

Ekkor majd talán átgondolja, hogy mit is vesztett.

2011. jún. 17. 04:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!