Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elcsábítani újra egy volt barátot?
Figyelt kérdés
tapasztaltabb nők válaszát várom. fél évig voltunk együtt a barátommal, nekem egy rossz időszakom volt akkor, és a frusztráltságom miatt soka veszekedtunk a végén...azt hittem, vele van a baj, és mondtam neki, h hagyjuk abba. szeretett, meg jó volt neki velem, ezt tudom! de most egy másik lánnyal van, egy 17 évessel, akiről azt hallottam, h nagyon sűrűn váltogatja a "barátait". viszont együtt vannak már majd 3 hónapja...én belebetegedtem a dologba, már jobban vagyok kicsit... azt a napot várom, amikor megtudom, h már nincsenek együtt. akkor újra megpróbálnám elcsavarni a fiú fejét, aki 25 éves. nem tudom, milyen neki ezzel a lánnyal. én mindent megadtam neki, szerettem, kedveskedtem, főztem neki... rossz ember vagyok, ha az a gondolat éltet, h úgyis nemsokára szakítanak, és akkor újra "színre léphetek" ? .. mivel lehet egy volt barátot elcsábítani? végülis már majdnem teljesen ismer, nem vagyok neki izgalmas...2009. márc. 22. 01:34
11/11 A kérdező kommentje:
pár kilóval kevesebb? :) akkor már anorexiásnak számitanék! :) elég nőiesen öltözök és az alakomra is figyelek! a hajamat már levágattam egyszer miatta... igazából abban reménykedek, hogy egyszer megjön az esze, és belátja, jó voltam hozzá, szerettem, odaadó voltam, kompromisszumképes is vagyok, vele, meg az elég kemény elveivel szemben is toleráns voltam... mikor ismerkedtünk, azt mondta, örül, h végre talált egy "normálisan" gondolkozó lányt, aki a hosszú távú kapcsolatok híve, meg is bízott bennem, talán kiírtottam benne a nőkről kialakult sztereotipiáit...ehhez képest most egy nagggyon fiatal lánnyal van, és tudomásom szerint majd minden hétvégén isznak...lány se veti meg az alkoholt,... nem tudom, mit tervez, vagy mit tud tervezni vele...érthető szerintem, h nem világos nekem minden, mert nekem még tavaly arról beszélt, h le van maradva, mert már gyereke kéne, h legyen, stb...hát, ez a lány nem tudom, mikor fog neki szülni!:) én már azzal is meg lennék elégedve, ha nem így viselkedne, mint ahogy viselkedik, ha legalább egy normális emberi kapcsolat lenne köztünk...de hiába vagyok vele kedves, ő velem ellenséges, és mikor megkérdeztem, miért nem megy neki a beszélgetés azt mondta, h csak nem megy még neki és kész, nem azért mert még nem tisztázta a dolgot..csak egyszerűen nem megy...mondtam neki, ha nem akarja, én nem írok rá többet, ha neki így jobb lesz..és nem is írtam...és nem is fogok! azt hiszem, lesz még olyan, h kíváncsi lesz rám, vagy vevő lesz a társaságomra. ..Néha rámjön, h hiányzik az, h megosszak vele egy örömhírt, vagy elmondjam, épp mi történt velem...olyan sok féle ember van, és mire megismernéd egy-egy ember gyengéit, már késő...
2009. márc. 27. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!