Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elcsábítani újra egy volt barátot?
Először is azt mondanám neked, hogy légy óvatos. Összejönni újra a volt pasival mindig rizikós. Én már jötte össze a volt barátommal, akivel most is együtt vagyok. Előtte majdnem egy évig jártunk(az évforduló előtt egy héttel szakítottunk).
Nekem úgy sikerült visszakapnom, hogy rengeteget beszélgettem vele msnen, többször találkoztunk, de ilyenkor persze némi távolságot tartottam vele, viszont igyekeztem mély benyomást tenni rá. Ez a dolog egészen addig ment míg végül elém nem állt és elmondta, hogy megint szeretne összejönni velem. Mondjuk nekem abban volt más a helyzetem, hogy akkor a barátomnak nem volt barátnője.
Szerintem elcsábítani az exet ugyan úgy kell mint a többi pasit. Talán csak annyi a különbség, hogy lassan halad előre. Nem szabad ajtóstul rontani a házba és várd ki míg ő lép az ügyben előre. Addig túlságosan ne kerülj közel hozzá. Na meg szerintem várd meg míg újra szabad lesz vagy legalábbis puhatold ki milyen komoly azzal a lánnyal a kapcsolata.
Nos Én pasi vagyok..
És elég kiábrándítónak tartom egy nőben..amit sajnos a nagy átlagja csinál.. kidobja a paliját..utána tudomást sem vesz róla..de amint továbblép és élné nyugodt életet egyből jön az ex hogy jajj hát Én szeretlek ám..gyere vissza meg minden.. (?)
normális ez?
Mert szerintem qurvára nem az..teljesen biztos vagyok benne h mély nyomot hagyott benne amiért dobtad,ezt egy pasi se felejti el.
és ha van egy kis esze már csak azért sem fogad vissza!
mint már sokan mondták..felmelegítve csak a töltött káposzta a jó!
akkor kellett volna érett nőként gondolkodni amikor kidobtad..
igaza van az utolsó srácnak!
25/N voltam
Szia 09:16-os! Én is hasonló helyzetben vagyok, mint a kérdező.
Miről beszélgettél vele msn-en, amit nem gondolt nyomulásnak? Vagy személyesen hogyan tettél mély benyomást? (Mi egy szórakozóhelyre járunk, így tudok vele beszélni...) Légyszi segíts, mert nagyon szeretem a volt barátnőmet és muszáj visszakapnom...köszi
Én vagyok megint,9:41.
Így más a szitu..
De ezek fényében szerintem nem lett könnyebb a helyzeted.Nem jött vissza,inkább mást választott..ennek oka van...
Én nem sok esélyt látok újrakezdésre..tudod miért?
Azokat a kínos beszélgetéseket inkább elkerülte és elmenekült mint h szembenézzen velük..
Szerintem ezek a dolgok ugyanúgy fennállnak benne..
És ahhoz hogy újra együtt legyetek a csajon kívül még ezeket is el kell simítani.
Ne légy naiv..
A pasik..köztük én is..szeretünk a problémák alól kibújni..megkerülni..vagy tudomást sem venni róla.
Ha te lépsz..megint csak visszakozni fog..megkell várni amíg ő látja be..és közeledik.
Viszont benne van hogy ez a nap sosem jön el.
Remélem segíthettem
Én vagyok megint.
Értelek..hát akkor ismered a tény állást.
nem tudok mit hozzáfűzni.. :)
talán annyit ha az eszén keresztül nem..talán a szerszámán keresztül lehetne elkapni :D
egy új haj... pár kilóval kevesebb,kecsesebb alak,sexy ruhák..minden pali felfigyel ezekre!!!
ha a konzervatív gondolkodás maradna is..csak a külsőn váltanál picit.. sztem csodákra lenne képes :)
hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!