Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet elcsábítani újra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet elcsábítani újra egy volt barátot?

Figyelt kérdés
tapasztaltabb nők válaszát várom. fél évig voltunk együtt a barátommal, nekem egy rossz időszakom volt akkor, és a frusztráltságom miatt soka veszekedtunk a végén...azt hittem, vele van a baj, és mondtam neki, h hagyjuk abba. szeretett, meg jó volt neki velem, ezt tudom! de most egy másik lánnyal van, egy 17 évessel, akiről azt hallottam, h nagyon sűrűn váltogatja a "barátait". viszont együtt vannak már majd 3 hónapja...én belebetegedtem a dologba, már jobban vagyok kicsit... azt a napot várom, amikor megtudom, h már nincsenek együtt. akkor újra megpróbálnám elcsavarni a fiú fejét, aki 25 éves. nem tudom, milyen neki ezzel a lánnyal. én mindent megadtam neki, szerettem, kedveskedtem, főztem neki... rossz ember vagyok, ha az a gondolat éltet, h úgyis nemsokára szakítanak, és akkor újra "színre léphetek" ? .. mivel lehet egy volt barátot elcsábítani? végülis már majdnem teljesen ismer, nem vagyok neki izgalmas...
2009. márc. 22. 01:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Biztos vagy benne ,hogy 3 honapja járnak?szerintem nem lesz könnyű dolgod mivel ha szakitanak is és az ex pasid makacs s nem akar újból veled lenni akkor tudod ,hogy nem tehetsz mást mind elfelejted!Hasonló a barátom helyzete is de ö az ex csajávval kb 2 éve szakitott és kijelentette ,hogz soha többet nem kellenek a volt csajai!
2009. márc. 22. 08:38
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Először is azt mondanám neked, hogy légy óvatos. Összejönni újra a volt pasival mindig rizikós. Én már jötte össze a volt barátommal, akivel most is együtt vagyok. Előtte majdnem egy évig jártunk(az évforduló előtt egy héttel szakítottunk).

Nekem úgy sikerült visszakapnom, hogy rengeteget beszélgettem vele msnen, többször találkoztunk, de ilyenkor persze némi távolságot tartottam vele, viszont igyekeztem mély benyomást tenni rá. Ez a dolog egészen addig ment míg végül elém nem állt és elmondta, hogy megint szeretne összejönni velem. Mondjuk nekem abban volt más a helyzetem, hogy akkor a barátomnak nem volt barátnője.

Szerintem elcsábítani az exet ugyan úgy kell mint a többi pasit. Talán csak annyi a különbség, hogy lassan halad előre. Nem szabad ajtóstul rontani a házba és várd ki míg ő lép az ügyben előre. Addig túlságosan ne kerülj közel hozzá. Na meg szerintem várd meg míg újra szabad lesz vagy legalábbis puhatold ki milyen komoly azzal a lánnyal a kapcsolata.

2009. márc. 22. 09:16
 3/11 anonim ***** válasza:
74%

Nos Én pasi vagyok..

És elég kiábrándítónak tartom egy nőben..amit sajnos a nagy átlagja csinál.. kidobja a paliját..utána tudomást sem vesz róla..de amint továbblép és élné nyugodt életet egyből jön az ex hogy jajj hát Én szeretlek ám..gyere vissza meg minden.. (?)

normális ez?

Mert szerintem qurvára nem az..teljesen biztos vagyok benne h mély nyomot hagyott benne amiért dobtad,ezt egy pasi se felejti el.

és ha van egy kis esze már csak azért sem fogad vissza!

mint már sokan mondták..felmelegítve csak a töltött káposzta a jó!

akkor kellett volna érett nőként gondolkodni amikor kidobtad..

2009. márc. 22. 09:41
 4/11 anonim ***** válasza:
74%

igaza van az utolsó srácnak!

25/N voltam

2009. márc. 22. 10:30
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem akarlak megbántani,de szerintem nem sok esélyed van.Velem is történt ilyen eset de nem kezdtem újra,mert már nem tudtam volna bízni benne és hinni neki. 30/f
2009. márc. 22. 12:53
 6/11 anonim ***** válasza:

Szia 09:16-os! Én is hasonló helyzetben vagyok, mint a kérdező.

Miről beszélgettél vele msn-en, amit nem gondolt nyomulásnak? Vagy személyesen hogyan tettél mély benyomást? (Mi egy szórakozóhelyre járunk, így tudok vele beszélni...) Légyszi segíts, mert nagyon szeretem a volt barátnőmet és muszáj visszakapnom...köszi

2009. márc. 22. 19:09
 7/11 A kérdező kommentje:
9:41-es válaszoló : félreéertetted, én nem dobtam ki, aztán meg nem könyörögtem neki...dióhéjban az volt, h tényleg elég sokat vitáztunk az én feszültségem miatt is, meg néha ő sem értett meg. egyszer eljott és komolyan meg akartam vele beszélni a dolgot. elmndtam neki a sérelmeimet, olyan dolgokat, amiken lehetne változtatni, türelmes voltam, és csak beszélni akartm..de ő elment, mert nem birta hallgatni!mondtam neki, h ne menjen, mert én ezt élőben szeretném megbeszálni (azóta nem láttam), mondtam neki, h hivjon fel par nap mulva, ha gondolkodott.. de másnap rámirt msnen,amit én nagyon nem szeretek.. elkezdtük bolygatni a dolgot és már nem tudtam, h szeret-e...csak azt tudtam, h en nagyon sok dolgot megtettem érte, nem apróságokat, hanem amik tényleg nagy áldozatok, amiket magamtól nem tettem volna meg!és ugy éreztem, ő nem tesz meg dolgokat, kisebbeket se...és mikor mondtam, nem értette meg, valahogy más lett, mint az elején, nem tudtam, mit érez, beszélni meg nem lehetett vele...mikor utoljara beszéltünk msn-en, mondtam neki par bántó szót..és másnap elnézést is kértem, ha megbántottam vmivel..ő is elnézést kért, és mondta, nem akar rossz kapcsolatba lenni velem!...szóval tévedés, h én nem gondolkodtam éretten, és meggondolatlanul kivágtam, mint macskát szarni! nem tini-szerelemről van szó , én elég komolyan gondolom az ilyesmit.
2009. márc. 23. 01:05
 8/11 anonim ***** válasza:

Én vagyok megint,9:41.

Így más a szitu..

De ezek fényében szerintem nem lett könnyebb a helyzeted.Nem jött vissza,inkább mást választott..ennek oka van...

Én nem sok esélyt látok újrakezdésre..tudod miért?

Azokat a kínos beszélgetéseket inkább elkerülte és elmenekült mint h szembenézzen velük..

Szerintem ezek a dolgok ugyanúgy fennállnak benne..

És ahhoz hogy újra együtt legyetek a csajon kívül még ezeket is el kell simítani.

Ne légy naiv..

A pasik..köztük én is..szeretünk a problémák alól kibújni..megkerülni..vagy tudomást sem venni róla.

Ha te lépsz..megint csak visszakozni fog..megkell várni amíg ő látja be..és közeledik.

Viszont benne van hogy ez a nap sosem jön el.

Remélem segíthettem

2009. márc. 23. 09:57
 9/11 A kérdező kommentje:
Ha te lépsz..megint csak visszakozni fog..megkell várni amíg ő látja be..és közeledik. - igen, én is erről beszélek. eszem ágában is lépni, meg nyomulni. mivel ebből a szempontból elég konzervatív vagyok, ezért nem gondolom, h udvarolnom kéne neki, a másik meg, h épp azért szeretném talán visszakapni, mert nem szeretném olyan sok férfival ..hogyismondjam...megismertetni magam (kivül-belül, mindenhogy értve). én, mikor vele találkozgattam, úgy gondoltam, nem lesz több partnerem, ha menni fog, vele maradok örökre. nem jött össze ez, de nem hiszem, h akkorát vétkeztem volna, h most még ismerősként se tudjon kezelni. sokiag nem beszéltünk (utoljára ő bántott meg elég csunyán), aztán felköszöntött szülinapomon. másnap ráirtam, csupa neutrális témákkal, és hülyéne nézett, h miért irok rá... aztán próbáloztam még, h legaláb vmi emberi kapcsolat megmaradjon köztünk,mivel nekem az nagyon fontos, nem csak vele, mással is! de mondta, h neki ez mééég nem megy..nem azért mert nem tisztázta esetleg magában, csak egyszerüen nem megy. mondtam neki, h értem, és mondhatta volna előbb is, és mondtam, h nem fogok neki irni soha többet, ha azt akarja. végülis, ha ez az ő lelki békéjén segit... viszont szeretnék még egyszer találkozni vele (illetve többször is)...úgy fél év múlva...vagyis akkor, amikor már nem lesz barátnője, mert én nem fogok belekotnyeleskedni senki kapcsolatába. de ha már nem lesz senkije, újra találkozni szeretnék vele. mint régi ismerős. csak nem tudom, h h lehet ilyenkor mély benyomást tenni valakire, aki elkönyvelt magában, h "te rossz vagy", hogy lehet, ha nem beszélhetünk a múltról se (pedig lenne mit, mert csomó tisztázatlan ügy maradt), hogy lehet, ha a neutrális témákra, és a poénokra se vevő (most legalábbis nem) ?? ez itt a kértdés! mert ha el nem is "csábitom" ujra, de legalább valami kontaktálást szeretnék...nekem az ugy nem megy, h csak nem beszélek valakivel, akivel előtte elég jóban voltam, sőt, voltam is vele...ő viszont tény, h nem a legszociálisabb. nem szereti az embereket, mindig kételkedik, nem bizik meg senkiben...én viszont bizok is, szeretek is, és meg is bocsatok, es ha engem is bantott meg valaki, akkor is elfelejtek mindent, csakhogy béke legyen, ne legyen konfliktus, ne legyen harag, vagy nembeszélés... meg szeretném őt mégjobban ismerni...
2009. márc. 23. 11:51
 10/11 anonim ***** válasza:

Én vagyok megint.

Értelek..hát akkor ismered a tény állást.

nem tudok mit hozzáfűzni.. :)

talán annyit ha az eszén keresztül nem..talán a szerszámán keresztül lehetne elkapni :D

egy új haj... pár kilóval kevesebb,kecsesebb alak,sexy ruhák..minden pali felfigyel ezekre!!!

ha a konzervatív gondolkodás maradna is..csak a külsőn váltanál picit.. sztem csodákra lenne képes :)

hajrá

2009. márc. 24. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!