Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzek rá mindig késztetést, hogy megcsaljam? Meg is tettem már 2 x.
Figyelt kérdés
Lassan 4 éve van barátom.Nem zökkenőmentes a kapcsolat,de jól megvagyunk.Ő nagyon szeret engem,a mai napig állitja,hogy szerelmes,4 év után is.Én viszont ha látok egy jó pasit,végigfut a szemem a testén,akkor megkivánom..vagy igazából nemtudom,hogy fejezhetném ezt ki a legérthetőbben,de nagyjából ennyi a lényeg.Lehet azért van,mert a barátomra kicsit ráuntam?Mármint a testiségre..igazából olyan megszokott a szex,mert már 4 éve vele történik..és már vágyom arra,hogy egy másikkal szexeljek...lehet,hogy ribancosan hangzik(és lehet annak is fogtok titulálni ez miatt),de ez nekem nagyon rossz. 2 x megcsaltam már,amit nagyon szégyenlek..("csak" csókkal)de ha nemtettem volna meg,úgyérzem nem tudtam volna vele folytatni a kapcsolatot,mert az a kiszemelt járt volna a fejemben,hogy hmm milyen lehet vajon vele csókolózni..viszont másba nemtudnék szerelmes lenni,nemtudnék mást szeretni.Elhagyni nemakarom,mert egyszer megtettem,és majdnem megbolondultam.Miért van ez?:(2011. jún. 12. 11:50
11/12 anonim válasza:
Kiváncsi vagyok milyen mintaemberek k.rvázzák a kérdezőt! Ezek természtes emberi dolgok, amin lehetne segíteni. A megoldás csupán beszélgetés a barátoddal (nem kell elmondanod, hogy megcsaltad) és a változatos szex. Gondold át, milyen tulajdonságai miatt szerettél bele, milyen volt még a kapcsolatotok elején. El is játszhatjátok, hogy most ismerkedtek. Próbáljatok ki új pózokat, helyszíneket, szerepjátékokat, különböző szexuális játékokat, ami még belefér mindkettőtöknek. Csak egy kis fantázia kell hozzá, milliónyi lehetőség van. Nekem a kedvencem, amikor viaszt csepegtet rám a barátom.
12/12 anonim válasza:
3-4 év után szokott lenni egy nagy vízválasztó a kapcsolatokban, amikor lejjebb hagy a lángolás és akkor dől el, hogy a párok mennyire képesek e nélkül is jól együttműködni, ami a közös jövő alapja. Szerintem te még vagy nem értél meg rá, hogy egy pasi mellett horgonyozz le, vagy szar a kapcsolat, csak ezt saját magadnak se vallod be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!