Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy belém szeressen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy belém szeressen?

Figyelt kérdés

1hónapja járunk a barátommal,minden nagyon szép,nagyon szeretem.DE tegnap megkérdeztem,hogy "szeret-e?"(meg voltam győződve róla,hogy igen lesz a válasz)és erre elmondta,hogy imád velem lenni de még nem szeretett belém. :-S Légyszi adjatok tippeket,mit csinálhatnék,hogy ténylegesen belém szeressen?

Egy elkeseredett 17éves lány,(a párom 18)

Előre is köszönöm a válaitokat!

2009. márc. 21. 11:21
 1/6 anonim ***** válasza:
91%

szia, szerindtem elég ha eggyütvagytok, sétálltok, minnél több romantikus dolgot csinááljatok.. biztos beléd szeret :)

18\F

2009. márc. 21. 11:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A szerelmet nem lehet erőltetni. vagy szerelmesek leszünk, vagy nem.

majd az idő eldönti.

2009. márc. 21. 11:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Csak legyél vele, úgy ahogy eddig is, mert ha azt mondta, hogy szeret veled lenni és veled akar lenni, akkor már csak idő kérdése, mikor érzi majd úgy, hogy nem akar elveszteni és rájön, hogy mennyire fontos vagy neki...Amugy lehet, hogy szeret már most is, csak esetleg csalódások miatt nem meri még magának se bevallani, mert attól fél, ha beléd szeret újra csalódni fog.Az én párommal ugyan ez volt az elején.De már lassan 2 éve együtt vagyunk és nagyon szeretjük egymást.
2009. márc. 21. 11:49
 4/6 anonim válasza:
Szia! ne légy elkeserdve, mert a szerelem is kifog alakulni, ha ennyire szeret veled lenni, sétálni...igazán szeretni...nos ez ki fog bontakozni...és észre fogod venni a jeleit, mert ő majd tudata alatt mondja el nkeed...gyengédebb lesz, ráfog jönni h. mennyire becsül és mennyire imád, és nagyon, JOBBAN fog rád vigyázni...az is szerelem amitő érez irántad, csak még nem tudja...hisz tudjuk mit kl erre mondani;) ...pasik..
2009. aug. 10. 08:38
 5/6 anonim ***** válasza:
en is igy vok sajnos :(
2011. márc. 30. 20:41
 6/6 emcsykke válasza:
ne sietesd mert annál roszabb amúgy is ha szerettded meg tudod érteni. őt nem olyan nagy baj ha még nem szeret mert csak egyhónapja jártok majd várjál még és az idő mullásával beléd fog szeretni lasacskán
2011. júl. 1. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!