Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Feltűnt a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Feltűnt a volt barátnője!

Figyelt kérdés

Párommal 9 hónapja vagyunk együtt. Nagyon szeretjük egymást, de sajnos én rettenetesen féltékeny vagyok! Nem is nagyon szoktam kimutatni az érzéseimet, ezért ő ezt nem tudja,csak néha van olyan, hogy kibukok. Már éppen kezdtem túl lenni a féltékenykedésemen, amikor feltűnt a volt barátnője! Igaz, szegény lány rendesen elcsúnyult, de folyton járkál hozzá, elhívja sétálgatni..stb. És tudja, hogy én vagyok neki, hiszen mi hajdanán barátnők voltunk, de ez egy másik történet. Mit tegyek? Mit lehet ilyenkor tenni? Amúgy ők 2 napig jártak:D Nem is kéne annyit aggódnom,tudom! De én mégis félek!

15/L (párom szintén)

2009. márc. 21. 10:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha 9 hónapja 1ütt vtok akk tuti h szeret téged, és veled marad, nem hagy el a másik csaj miatt, akivel csak 2 napig járt...;)

Nekem is volt már ilyen gondom, de mindig megoldottam...először megmondtam szépen a csajnak h én járok a sráccal és szeretem, ha nem értett belőle, akk muszáj volt lépnem az üggyel kapcsolatban, kicsit megtéptem és megmondtam neki ha nem száll le a pasimról akk többet kap, és ne várja meg h még1x találkozzunk...de az utóbbit nem ajánlom mert néha baj is lehet belőle, főleg már mivel Gimibe járok és kicsaphatnak érte, meg azért sem mert találkoztam már olyan csajjal is aki érthetetlen volt, nem értett a szép szóból -.-" és miután megvertem, rám küldte az idegbeteg bnőjét -.-" de hát nem sikerült neki mert elég sok ismerősöm van, sosem vok 1edül, meg persze azért sem, mert megtom magam védeni az idegbeteg csajoktól, állon verem 2x oszt hazamegy sírni :D ezért is jó h van 1 bátyám és mindig vereked(t)ünk xD eltudtam sajátítani pár fogást, h megtudjam magam védeni :P

De inkább azt ajánlom h ülj le a csajjal beszélgetni, főleg ha ismered is akk könnyebb, és hát ha nem érti meg akk...

15/L

2009. márc. 21. 10:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát én aggódnék! Sőt, NEM FÉR BELE a kapcsolatotokba a más nővel való sétálgatás, kezdeményezgetés, baráti viszony. Én mondjuk már 30 felett vagyok és házasságban, de ha megtudnám, hogy a férjem "haverkodik", szimpatizál, vagy csupán régi barátosnővel veszi fel a kapcsolatot, akkor MEHET. Még ha szenvednék is. Ezt közöltem vele. Eszébe se jut - mondja, hűséges. Kísértések bármikor lehetnek bárkivel, én viszont nagyon sok rosszat megéltem. Van kisfiam is, váltam is stb. úgyhogy könnyen kimondom, hogy semmi ilyen "nőügy", mert MEHET!!!

Most úgy érzem, hogy nem kockáztatna, mert nagyon szeret és remélem ez így is marad. És persze, hogy hihetek neki.

2009. márc. 21. 13:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: és még annyit, hogy ha esetleg "véletlenül" a párod összejön valakivel, akkor nem azt a 3. személyt kell elsősorban "büntetni", hiszen a párodnak kell ráutalni, hogy párkapcsolatban él és PONT!
2009. márc. 21. 13:08
 4/4 anonim ***** válasza:
utolsónak: hát, elég furcsa felfogásod van:) szerintem ebben semmi rossz nincs, nekem is az egyik legjobb barátom az a lány, akivel egyszer régesrégen jártam:) azóta sem volt köztünk semmi.
2009. márc. 21. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!