Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom mást lányokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Réksp kérdése:

A barátom mást lányokkal flörtöl mit tegyek?

Figyelt kérdés
A barátom a napokban minden lánynak azt mondja szép a szemed ,tetszel,van barátod? csak épp nem nekem mondja ezeket!mit tegyek szakítsak vele vagy beszéljük meg vagy maradjon így a kapcsolat?
2011. jún. 11. 12:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Így semmiképpen se maradjon a kapcsolatotok, mondd meg neki, hogy nem vagy féltékeny csak ez egy kicsit zavar, hogy más lányoknak bókolgat! Ha minden rendben van köztetek, akkor ez nem lehet egy szakító indok!
2011. jún. 11. 13:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha ez velem történt volna meg, hát én biztos visszakézből pofán csapom, de úgy, hogy nyoma is maradjon. Ha te nem vagy ennyire indulatos, mindenképpen beszéld meg vele, de ez egy nagyon rossz pont a kapcsolatotoknak. Azt viszont semmiképpen sem tanácsolom, hogy maradjon így a kapcsolatotok.
2011. jún. 11. 14:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Beszéljetek róla, lehet, h nem is sejti, hogy ez neked mennyire fáj - a pasik olyan vaksik tudnak lenni ilyen téren...
2011. jún. 14. 15:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Először nekem is a pofon jutott eszembe! :D Komolyra fordítva a szót, mindenképpen beszéljétek meg a dolgot!
2011. jún. 14. 15:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a barátodnak épp valami önértékelési problémája van és pozitív visszajelzésekre vár! De ezt tehetné úgy,hogy te nem vagy ott! Egyébként jó nagy paraszt! Nem tudom,mit égeted magad egy ilyennel??!! Milyen megalázó dolog már ez? El toom képzelni a szitut,h a barátommal vagyok és mindenkinek bókolgat!szörnyű megalázó lehet ez neked!
2011. jún. 14. 15:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Beszéljétek meg,habár lehet nem segít olyan sokat.Nekem egyik ismerősöm járt így,ilyeneket csinált a barátja,bókolgatott mindenkinek,megbeszélték a lánnyal,de a lány továbbra is nehezebben bízott meg a fiúban.A bizalmatlanság pedig hatalmas károkat okozhat a kapcsolatban.
2011. jún. 14. 15:52
 7/8 Joy Turner ***** válasza:
Abszolút nem tisztel téged. Azt hiszi, hogy neki mindent szabad? Csináld vele ugyanezt, ha pedig nem kap észbe, akkor hagyd el!
2011. jún. 14. 15:55
 8/8 anonim ***** válasza:
lehet dobnod kellene, mivel kezdetben csak ezt kérdezi tőlük, később esetleg más is szeretne tőlük, hidd e van tapasztalatom (34éves pasi vagyok)
2011. jún. 14. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!