Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova tűntek a normális lányok?
06-11 00:45
Ez teljesen így van,ahogy leírtad,én is hasonló lány vagyok és mindenki unalmasnak meg beszűkültnek tart,mert nem vagyok egy nagyszájú,iszákos liba :D Pedig nem vagyok az.Szeretek sétálni,biciklizni és van még 1-2 hobbim ezeken kívül.Rengeteg mindenről lehet velem beszélgetni,többnyire nyitott vagyok új dolgok megismerésére és párszor elmegyek szórakozni is ;) Mégsem találok én sem magam mellé senkit,még csak látásból sem ismerek normális fiúkat :/
16/L
Szijja!
Először is, tisztában kell lenned, hogy milyen lányt szeretnél. Mindenhol vannak, számos ilyen normális lányt ismerek, akik gyönyörűek, jól tanulnak. Sikeresek, de szinglik. Ha más elvárásaid lesznek, vagy megpróbálnál más típusú lányokkal beszélgetni, ismerkedni /itt pl a külsőre gondolok. Nem a zsánered és már azonnal hagyod a fenébe/ rájönnél, hogy mennyi mesés lány van körülötted :) Elég lenne ha elmennél 1 boltba, vagy sétálnál a városba. Ha meglátsz olyat, aki tetszik, bártan menj oda! Nagyon tudjuk értékelni ha van elég bátorsága odamenni hozzá :)A többi már csak kettőtökön múlik.
19/L
Vannak ilyenek, nem is kevesen.
Nekem mondjuk nincs facebookom (sokan hülyének is néznek miatta), nagyon ritkán bulizok, inni is ritkán, havarokkal, koliban.
És szeretek sétálni a barátommal :)
De ismerőseim között is van nem facebook függő, bár fenn van, nem is az a partyördög, de néha eljár...Lehet h nem jó helyen keresgélsz. Pl nehezebb egyetemeken szerintem azért vannak bőven :)
Normális lányok?
Akkor elmondom kik a normálatlanok:
beképzeltek, nagyképűek, önteltek, naívak, buták, divatmajmok, a párkapcslat téren meg idióta ostoba elvárásaik vannak és nagyon magasra teszik a mércét, kis okoskodók, azt hiszik maguknál, hogy mindenkinél érettebbek, mert ugye ők a nők és még sorolhatnám...
Ami engem még felháborít, hogy lenézik az egyszerű, normális és becsületes fizikai munkásokat. Pl. a kukásokat. Olyan megvetéssel néznek rájuk, csak elfelejik, hogy a ganyéjukat ők viszik el...hajléktalannak, illetve mindennek elhordják...Nem tudom, hogy lehet egy jól fizető állás alatt hajléktalanná válni..
Tudom, mert környezetvédelmi végzetségem van, és már sokszor hallottam tőlük ezt... Csak annyit akrtam írni ezzel, emberileg nem becsülik meg a kisebb embereket, csak azokat, akiknek menő fizetésük, kocsijuk van stb...
Igazából a mai lányoknak semmi sem elég, és sokszor hülyét csinálnak az emberből. és kihasználják sok esetben pl anyagilag a másikat. Az elvárasaik módjában kell keresni részben a hibát.
A mai fiatal lányok (15-25 év közötti) korosztály között nem találunk normális hölgyeményeket. A normálatlanok vannak többségben, ezt már fentebb írtam.
Hogy miért vannak ily sokan? A média, a divat, a társaalmi szerepek működésében, megoszlásában keresendő. meg abban, hogy a pénz dönt mindenről. Sokan azt mondják, nekik nem fontos a pénz, csak azt nem tudom, hogy miért egy jól menő üzletembert fognak választani a kukás helyett, azonos külső és belső adottságok mellett...
Igazából senki ne akarjon megfelelni nekik, lehet, hogy a lányok azt gondolják a férfiakról, hogy a bombázó leányokat akarják maguknak és hogy minnél többet kefélhessen vele, de ez nem igaz teljes mértékben, mert a férfiak a szép és igényes hölgyeket keresik. hogy mi a szépség? Ez mindenkinél mást-mást jelent. Az biztos, nincs behatárolható szótár erre.
A nők mindent néznek egy párválasztásnál, és sokkal könnyebben találnak párt maguknak. Az elvárasaikkal kapcsolatban, meg azt üzenném, nem baj ha van, de idióta elvárásoknak nem fog nektek megfelelni senki.
Sokat lehetne erről beszélni, de amíg a csajok sajátmaguk szépítésével vannak elfoglalva s azzal, hogy a tökéletes, fehér lovon érkező gazdag hapsit várja, addig nem lesz egy normális hölgy sem. Mert emberileg nullák, tudásban szintén, és a mai XXI sz. elragadta őket a nyugati gondolkodás poklába...
Prsze a dolgokat 2 irányból kell szeműgyre venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!