Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hova tűntek a normális lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova tűntek a normális lányok?

Figyelt kérdés
Ezen a dolgon ma gondolkodtam el igazán miközben beszélgettem egyik haverommal, hogy egyre kevesebb az olyan lány aki pl.: egy szórakozó hely helyett (ahol jól leisszák magukat) inkább elmegy a barátjával sétálni vagy nem mutogatja magát egyéb közösségi oldalakon vagy kerülik az úgy nevezett "problémás" fiúkat stb. stb...lényegében nem sérteni akarok ezzel senkit mert akinek nem inge ne vegye magára csak azért mégis..., sajnos nem rég szakítottam egy ilyen lánnyal aki tényleg nagyon rendes nagyon kedves lány és én is hasonló vagyok és sajnos nehezen találok hasonlót...még egyszer mondom akinek nem inge ne vegye magára és nem kritikákat várok válasznak hanem magyarázatokat a kérdésemre! :)
2011. jún. 11. 00:26
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
100%

és az hogy erre az életvitelre büszke... ez a legkiábrándítóbb az egészben...

18/l

2011. jún. 11. 00:42
 12/48 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen lányokat nem kedvelik a társaik, még azok sem akik normálisak lehetnek, mert a félelem nagyobb, hogy kinézik őket, ezért inkább beilleszkednek a nem kedvelők közé. Tapasztalat. Az ilyen lányok megpróbnálnak inkább az érdeklődési körükben barátkozni ami egy szűkebb csoport szóval megint csak nem látja őket akárki. Mivel jobban szeretik a nyugalmat, esetleg az egyedüllétet, többet vannak otthon, ahol megint csak nincsenek szem előtt. És az is lehet, hogy mivel nem arra hajtanak, hogy minnél több f*rkat fogjanak, nem keresik olyan célzottan és komolyan a lehetőségeket hanem mással foglalkoznak, pl tanulás.
2011. jún. 11. 00:45
 13/48 anonim ***** válasza:
*bocs, sokszor nem kedvelik a társaik, azért nem mindig.
2011. jún. 11. 00:46
 14/48 anonim ***** válasza:

Igen, sztem is. Többségük talán választ magának sportot vagy állatot tart... bármi amiben örömét leli. :)

18/l

2011. jún. 11. 00:48
 15/48 anonim ***** válasza:
100%
00:45, Ez nagyon jól leírtad! Tényleg így van.
2011. jún. 11. 00:49
 16/48 anonim ***** válasza:
32%

De akkor minek kell általánosítani? A szórakozóhelyeken is vannak normálisabbak is, meg kevésbé normálisak, mint ahogy bárhol máshol (Egy tóparti, holdfényes éjszakán is leissza magát aki akarja..). Azt a séta dolgot pedig úgy állítod be, mintha az lenne a helyénvaló, és te milyen jó vagy, mert azt szereted. Baj, hogyha valaki a zsúfolt pörgősebb helyeket szereti? Ki kell ábrándítsalak, a tiéd is csak egy ízlés, mint az összes többi.

Amúgy ezer meg ezer hasonló kérdés születik itt. Gondoltad volna? Nem is annyira egyedi a "problémád".

2011. jún. 11. 00:51
 17/48 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat! :) a 00:33 -nak még annyit, hogy nem azért nincs barátnőm mert így látom a helyzetet hanem azért nincs mert nem akarok fejjel a falnak rohanni...
2011. jún. 11. 00:52
 18/48 anonim ***** válasza:
hát nem tudom, én sokszor voltam már diszkóban, még se ittam halálra magam, se a barátnőim. De nem fogom azt csinálni, hogy semennyit se iszom, cölibátust fogadok, mert egyesek szerint ezek a normális lányok. Mert a következő az lesz, hogy 16-17 évesen nem szüzek stb, meg h a házasságig nem várnak. Gondolom te egy modellszépségű barátnőd akarsz magad mellé, aki hallgat minden szavadra, nem iszik, nem néz más fiúra, de közben okos, helyetted fogja vezetni a háztartást stb stb... aztán ezt leírox egy fórumon, h de sz@r ez a világ, hogy nicnsenek már normális lányok. De képzeld vannak, csak te azokat nem veszed észre!!
2011. jún. 11. 00:56
 19/48 anonim válasza:

00:35:

Istenem, több ilyen lányt! Én szívesen összefutnék veled egy folyóparton, nem kell tömeg az ismerkedéshez. :)

2011. jún. 11. 00:56
 20/48 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudjatok meg, de nem értem, hogy miért kell támadni a kérdezőt? Többször is kijelentette, hogy nem akar általánosítani... Csupán feltett egy kérdést, ami felkeltette az érdeklődését így péntekről szombatra éjjel..... És mivel ő sem egy disco-ban veri a nyálát így nyilván nem is az ottani körök érdeklik vagy mozgatják meg, nem őket támadja, hanem egy másik "társasághoz" intéz egy kérdést...

18/L

2011. jún. 11. 00:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!