Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova tűntek a normális lányok?
és az hogy erre az életvitelre büszke... ez a legkiábrándítóbb az egészben...
18/l
2011. jún. 11. 00:42
Az ilyen lányokat nem kedvelik a társaik, még azok sem akik normálisak lehetnek, mert a félelem nagyobb, hogy kinézik őket, ezért inkább beilleszkednek a nem kedvelők közé. Tapasztalat. Az ilyen lányok megpróbnálnak inkább az érdeklődési körükben barátkozni ami egy szűkebb csoport szóval megint csak nem látja őket akárki. Mivel jobban szeretik a nyugalmat, esetleg az egyedüllétet, többet vannak otthon, ahol megint csak nincsenek szem előtt. És az is lehet, hogy mivel nem arra hajtanak, hogy minnél több f*rkat fogjanak, nem keresik olyan célzottan és komolyan a lehetőségeket hanem mással foglalkoznak, pl tanulás.
2011. jún. 11. 00:45
*bocs, sokszor nem kedvelik a társaik, azért nem mindig.
2011. jún. 11. 00:46
Igen, sztem is. Többségük talán választ magának sportot vagy állatot tart... bármi amiben örömét leli. :)
18/l
2011. jún. 11. 00:48
00:45, Ez nagyon jól leírtad! Tényleg így van.
2011. jún. 11. 00:49
De akkor minek kell általánosítani? A szórakozóhelyeken is vannak normálisabbak is, meg kevésbé normálisak, mint ahogy bárhol máshol (Egy tóparti, holdfényes éjszakán is leissza magát aki akarja..). Azt a séta dolgot pedig úgy állítod be, mintha az lenne a helyénvaló, és te milyen jó vagy, mert azt szereted. Baj, hogyha valaki a zsúfolt pörgősebb helyeket szereti? Ki kell ábrándítsalak, a tiéd is csak egy ízlés, mint az összes többi.
Amúgy ezer meg ezer hasonló kérdés születik itt. Gondoltad volna? Nem is annyira egyedi a "problémád".
2011. jún. 11. 00:51
17/48 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat! :) a 00:33 -nak még annyit, hogy nem azért nincs barátnőm mert így látom a helyzetet hanem azért nincs mert nem akarok fejjel a falnak rohanni...
hát nem tudom, én sokszor voltam már diszkóban, még se ittam halálra magam, se a barátnőim. De nem fogom azt csinálni, hogy semennyit se iszom, cölibátust fogadok, mert egyesek szerint ezek a normális lányok. Mert a következő az lesz, hogy 16-17 évesen nem szüzek stb, meg h a házasságig nem várnak. Gondolom te egy modellszépségű barátnőd akarsz magad mellé, aki hallgat minden szavadra, nem iszik, nem néz más fiúra, de közben okos, helyetted fogja vezetni a háztartást stb stb... aztán ezt leírox egy fórumon, h de sz@r ez a világ, hogy nicnsenek már normális lányok. De képzeld vannak, csak te azokat nem veszed észre!!
2011. jún. 11. 00:56
19/48 anonim válasza:
00:35:
Istenem, több ilyen lányt! Én szívesen összefutnék veled egy folyóparton, nem kell tömeg az ismerkedéshez. :)
2011. jún. 11. 00:56
Ne haragudjatok meg, de nem értem, hogy miért kell támadni a kérdezőt? Többször is kijelentette, hogy nem akar általánosítani... Csupán feltett egy kérdést, ami felkeltette az érdeklődését így péntekről szombatra éjjel..... És mivel ő sem egy disco-ban veri a nyálát így nyilván nem is az ottani körök érdeklik vagy mozgatják meg, nem őket támadja, hanem egy másik "társasághoz" intéz egy kérdést...
18/L
2011. jún. 11. 00:57
Kapcsolódó kérdések: