Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hova tűntek a normális lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova tűntek a normális lányok?

Figyelt kérdés
Ezen a dolgon ma gondolkodtam el igazán miközben beszélgettem egyik haverommal, hogy egyre kevesebb az olyan lány aki pl.: egy szórakozó hely helyett (ahol jól leisszák magukat) inkább elmegy a barátjával sétálni vagy nem mutogatja magát egyéb közösségi oldalakon vagy kerülik az úgy nevezett "problémás" fiúkat stb. stb...lényegében nem sérteni akarok ezzel senkit mert akinek nem inge ne vegye magára csak azért mégis..., sajnos nem rég szakítottam egy ilyen lánnyal aki tényleg nagyon rendes nagyon kedves lány és én is hasonló vagyok és sajnos nehezen találok hasonlót...még egyszer mondom akinek nem inge ne vegye magára és nem kritikákat várok válasznak hanem magyarázatokat a kérdésemre! :)
2011. jún. 11. 00:26
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:

én pont azt vettem észre, hogy az ilyen lányok nem kellenek a pasiknak, hanem a hidrogénszőke cicák. Én is inkább elmegyek egy erdőbe/folyópartra/stb, mint hogy partizzak, de ez errefelé már unalmas. Mert aki nem issza le magát egy héten legalább egyszer, az nem is ember.

Pont kezdek ott tartani, hogy az életben nem ismerek meg soha olyan srácot, akivel egy hullámhosszon lennék, mert kihaltak. Kész.

Amúgy vékony, átlagos lány vagyok. 18.

2011. jún. 11. 01:34
 22/48 A kérdező kommentje:
Na tessék pont így vagyok én is :)
2011. jún. 11. 01:40
 23/48 anonim ***** válasza:
Én holnap megyek végre bulizni Érdre, de attól még normális vagyok:) Jaa, és nem rakok ki magamutogatós képeket sem közösségi oldalakra...nem előny számomra, ha elsőre azt jegyzik meg a pasik, hogy húdeszexis vagyok. És mindenki csak átver, dejó nekem:)
2011. jún. 11. 02:18
 24/48 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy nagy csalódásom 1 éve, sajnos még mindig nem tudtam kiheverni az illetőt. Ezért inkább a munkába temetkeztem és havonta- kéthavonta egyszer járok szórakozni.

Jobb így, szingliként, nem csal meg senki, nem qur át senki és még jó fizetésem is van:)

20N

2011. jún. 11. 02:40
 25/48 anonim ***** válasza:
Az utolsóval értek egyet. Sokan nem veszik észre hogy az egész kapcsolati játszmával sokkal több a nyűg mint a tényleges előny. Mondom ezt 34 évesen, olyan férfiként aki kívülről szemlélte őket és objektív tudott maradni.
2011. jún. 11. 09:16
 26/48 anonim ***** válasza:

én eltűntem volna? nekem nem tűnt fel...:)

amúgy a lényeg az, amit már előttem is leírtak: a normális lányok általában nem szeretnek szórakozóhelyekre vagy egyéb olyan helyekre járni, ahol sok ember összegyűl, mivel ilyen helyekre leginkább a r*bancok mennek, és azok a pasik, akik meg akarják őket dugni... a normális lányok inkább otthon maradnak, olvasnak, vagy olyan helyekre járnak, ahol nincsenek olyan sokan, pl. a természetbe. Én sem járok el sehova, és semmi késztetést nem érzek rá. Ja, de még így is van barátom, aki olyan, mint én, ő sem jár el bulizni, ő is inkább otthon olvas... azért a magamfajta lányok is néha rátalálnak a szerelemre és az általunk eltűntnek hitt normális pasikra:)

2011. jún. 11. 09:20
 27/48 anonim ***** válasza:
Elvitték őket a jóképű fiúk - mert a normális lányok is mind a külsőre mennek.
2011. jún. 11. 09:35
 28/48 A kérdező kommentje:
Nem minden lány! Van aki a belsőt látja fontosabbnak nézzük az én példámat: én sem vagyok egy olyan húú de jó csávó átlagos vagyok és mégis a barátnőm olyan volt, hogy már idegesítően sok fiú megnézte de viszont a belső tulajdonságaimért nagyon odavolt :)
2011. jún. 11. 11:14
 29/48 anonim ***** válasza:
Külsőre is te voltál az esete akkor, mert a belső egy lányt se érdekel. Aki külsőre nem jön be, abba nem tudnak beleszeretni.
2011. jún. 11. 12:51
 30/48 anonim ***** válasza:

Ez szerintem nem így van, saját tapasztalatomból tudom, hogy képes valaki beleszeretni abba aki eleinte nem jött be külsőre... igenis lehetséges, amikor jobban megismered a másikat... és lassan eltűnnek ezek a dolgok, hogy "húú engem zavar az a pocak" vagy hogy : " kár, hogy vékony..."

Nem a külsőségeken kell fent ragadni, hanem esélyt kell adni a másiknak, hogy meghódítson... sokkal többet és a belső, mint a külső (szerintem).

Én erre mindig csak azt szoktam mondani : mit ér egy szép tányér, ha üres?!

18/L

2011. jún. 11. 16:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!