Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen tulajdonságokkal bír egy menő srác?
Bocs , fiú vagyok : Azt tartják menő srácnak aki vonzalmat kelt bennük,aki felnézhetnek, ezt hogy érd el?
-Legyél magabiztos
-Ne érdekeljen más véleménye csak a sajátod
-Legyél domináns
-A barátnőid előtt is fűzögesd a csajt. ( ezt szeretik mert a barátnőik előtt kitünhetnek és ezt rohadtul fogják értékelni benned )
-Legyél csoportvezető a srácok között ( nagyon imponál ha más követ téged, vagy a te akarod érvényesül )
tömören ennyi
Utolsó: Szerintem meg pont fordítva
Eléggé félénk és visszahúzódó srác vagyok, de még mosolyogni se tudok, egész nap fa pofával ülök.
"-Ne érdekeljen más véleménye csak a sajátod "
XDXDXD
1: Van két lába
2: Tudja is használni
3: Nem manó
Leírom, hogy nálam milyen egy menő srác, aki bejön.
Fontos a kinézet! ( Gondolom olyan lányt szeretnél magadnak mint amilyen a menő srácoknak van, ehhez kell a kinézet, az fogja meg az ilyen lányokat először. )
Legyenek olyan barátaid mint a menő srácoknak, akikkel minden partyn megjelensz és télleg a barátaid is, ne csak ilyen álca legyen.
Tudj minden témához hozzászólni, a félénkség elég hátrányos.
És akkor van egy szituáció ahol a menő srácok is két csoportra esnek. Az egyik csoportban vannak az olyan menő srácok akik egy éjszakás kalandokban vannak benne és megcsalják a barátnőiket, vagy kb. 1 hétig vannak velük, utánna mással. Vannak viszont olyan menő pasik is akik nem feltétlenül csalják meg a barátnőjüket és viszonylag sokáig együtt is vannak, de ott is dominál a sex.
El kell hinnem magadról, hogy menő vagy, legyél egy kicsit lenéző az olyanokkal akik nem olyanok mint te vagy. Ez lehet, hogy nem mind túl jó dolog, de a alóságban a megcsalós résztől eltekintve a lányoknak bejön. ( Ezek a discóba járó csajok. ) A többi stílusú lány ideálját nem tudom, de szerintem aki doscóba jár az a menő és itt nem szeretnék most vitát gerjeszteni. De amíg nem voltam ilyen stílusú lány le se szartak. Én is visszahúzódó "lúzer" voltam még 1 éve, nem foglalkozott velem a kutya se, rám se néztek, porig aláztak néha, most pedig a legmenőbb társaságokba járok, a legmenőbb pasik akarnak velem járni és tisztelnek. Nekem megérte a változás.
17/L
Előző vagyok.
Néhány dolgot hibásan írtam:
hinnem -> hinned*
alóságban -> valóságban*
doscóba -> discóba*
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!