Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretitek ugy is ha nem tetszik a külseje?

Figyelt kérdés

Sokszor olvasom azt itt gyakorikérdéseken hogy lányok vannak együtt a barátjukkal ugy hogy a külseje nem igazán tetszik nekik de szeretik őt, mert kedves, odaadó stb.

Én nem tudom elképzelni hogy ez hogy lehet.ugy vettem észre hogy a mai korombeli lányokat egyáltalán nem érdekli egy fiu személyisége.egy a lényeg hogy jól nézzen ki.ha a pasi csak elmegy nekik akkor már felejtős a dolog.ezt saját tapasztalatomból mondom.én nem vagyok ronda.teljesen normális jófej vagyok.eddig egy barátnőm volt.ő imádott engem mert én megadtam neki bármit amit akart és télleg önzetlenül szerettem.aztán sajnos vége lett.most is van egy lány aki tetszik nekem.régebb óta ismerjük egymást.tudom hogy én nem vagyok pont az esete hanem ugy elmegyek nála.hiába vagyok vele rendes,kiteszem magam érte, igazából észre sem vesz.csak azt aki tökéletesen néz ki számára.mindegy hogy egy irtózatos nagy s*ggfej a gyerek vagy akármi,de tökéletes.

lehet hogy ez a korosztály hibája.valszeg 25-30 éves lányok már értékelik a belsőt is.

18/F

2011. jún. 10. 15:51
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán ne foglalkozz a lánnyal. Keress egy másikat, aki megérdemli a szereteted. Vagy az a legjobb, ha nem is keresel, egyszerűen csak éled az életed, és nem görcsölsz a lányon. Vagy a vonzás-taszítás törvénye! Lehet, ha egyáltalán nem foglalkozol vele, akkor fogsz neki feltűnni... Magamból indulok ki. Ha valaki nagyon meg akar hódítani, akkor az nem annyira érdekes, mint akiért egy kicsit legalább, de meg kell küzdeni.

Ahogy nézem a mai fiatalságot, tényleg sok mindenkinek(tisztelet a kivételnek, mert van!) a külső számít. Viszont ha belegondolsz igenis számít a kisugárzás mellett ez is! Hiszen Te is azt írod, hogy most tetszik egy lány!!! Ha nem tetszene, akkor lehet nem is érdekelne a belsője sem.. Ha nincs meg a kölcsönös vonzalom, akkor hagyd szerintem. Nem tetszhet mindenkinek mindenki! Viszont van még 1000 más, akinek Te vagy/leszel a minden, a leghelyesebb, legokosabb, legkisugárzóbb, tehát tényleg a minden. Ezért ne pazarold az idődet egy olyan emberre, akire nem érdemes. Tudom, könnyű ezt mondani, de hidd el, tapasztalatból mondom. Sok mindentől megkíméled magad! És közben lehet, hogy valaki Rád vár, csak e miatt észre sem veszed...

35/L

2011. jún. 11. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!