Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretitek ugy is ha nem tetszik a külseje?

Figyelt kérdés

Sokszor olvasom azt itt gyakorikérdéseken hogy lányok vannak együtt a barátjukkal ugy hogy a külseje nem igazán tetszik nekik de szeretik őt, mert kedves, odaadó stb.

Én nem tudom elképzelni hogy ez hogy lehet.ugy vettem észre hogy a mai korombeli lányokat egyáltalán nem érdekli egy fiu személyisége.egy a lényeg hogy jól nézzen ki.ha a pasi csak elmegy nekik akkor már felejtős a dolog.ezt saját tapasztalatomból mondom.én nem vagyok ronda.teljesen normális jófej vagyok.eddig egy barátnőm volt.ő imádott engem mert én megadtam neki bármit amit akart és télleg önzetlenül szerettem.aztán sajnos vége lett.most is van egy lány aki tetszik nekem.régebb óta ismerjük egymást.tudom hogy én nem vagyok pont az esete hanem ugy elmegyek nála.hiába vagyok vele rendes,kiteszem magam érte, igazából észre sem vesz.csak azt aki tökéletesen néz ki számára.mindegy hogy egy irtózatos nagy s*ggfej a gyerek vagy akármi,de tökéletes.

lehet hogy ez a korosztály hibája.valszeg 25-30 éves lányok már értékelik a belsőt is.

18/F

2011. jún. 10. 15:51
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

16:07

Hát mostmár oda is fogom magam tenni rendesen.sok lánnyal flörtölök stb de nála ugyérzem hogy nem tudok ezen a külső problémán átjutni.

16:08

szerintem számit a kisugárzás valamilyen szinten de egy biztos:sokra nem lehet vele vinni.

2011. jún. 10. 16:14
 12/21 anonim ***** válasza:
A kisugárzásos dumás lány vagyok:) Hát akkor javítok: a magam nevében beszélek csak: lehet kakukktojás vagyok, de eddig nálam a kisugárzás volt a döntő, hogy milyen a srác közelében lenni, mennyire érzem a harmóniát, kedvességet, és hogy jól érzi magát a bőrében...
2011. jún. 10. 16:38
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálad se lehet a kisugárzás a döntő, mert egyrészt olyan nem létezik, másrészt olyan lány se létezik, aki ne a külsőre menne. Akár tisztában vagy vele, akár nem.
2011. jún. 10. 16:43
 14/21 anonim ***** válasza:

Van egy kicsi boltom. Járnak be hozzám fiatal párok is. Bizony van néhány nagyon helyes lány igazán csúnya sráccal. Tudom, hogy nem a pénze miatt van vele. Marad a kisugárzás.

Ha jól mennek a dolgaim, akkor vidám vagyok és magabiztos. Ilyenkor könnyen ismerkedek. Viszont depisen elkerülnek a lányok.

2011. jún. 10. 17:14
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Hogy a kérdésre is válaszoljak. Volt olyan barátnőm, aki elő látásra nem tetszett. Nagyon nem.

Lánytól is hallottam olyat, hogy kifejezettem rosszképű pasija volt. Sokáig ostromolta, a szex meg jó volt vele.

2011. jún. 10. 17:42
 16/21 anonim ***** válasza:
35%

tiszta hülyék vagytok!

természetesen, kedves hímnemű egydek, ha magatokból indultok ki: 1. a másik hazudik (bár ne zavarjon, hogy ez egy anonim oldal - mi a jó f*szért hazudna bárki is??)

2. mindenki a küldőre megy

egy lány nem úgy működik, mint egy pasi!!! igenis a belős számít elsősorban! nyilván ha egy hályas idegesítő hísoviniszta dög az illető, akkor inkább az idegesítő giliszta IQ-jú kigyúrt állat... de ha egy kedves, okos srác nyomul, aki csak épphogy tetszik, de tényleg jól érzem magam vele, nem vagyok hülye, hogy olyannal legyek, akivel nem érzem jól magam, és ne vele

2011. jún. 10. 17:58
 17/21 anonim ***** válasza:

egyáltalán nem vagyok érzelgős, romantikus, fellángolós típus, és, bár a karizma és a kisugárzás erejét én sem vetem meg, azt kell hogy mondjam, a jelenlegi kedvesemet nem tudom objektív mércével mérni. reálisan tudom, hogy nem az az adonisz alkat, akit minden második spiné elirigyelne tőlem, mégis, én el tudok olvadni tőle, hogy "basszus, de rohadt jóképű pasim van" :)

nyilván éreztem az első perctől, de ez az érzelmek mélyülésétől fogalmazódott meg bennem.

22/L

2011. jún. 10. 18:51
 18/21 anonim ***** válasza:

Tegnap 17:58!

A mondataid egymást ütik!

"igenis a belős számít elsősorban"

"nyilván ha egy hályas idegesítő hísoviniszta dög az illető"

Nyilván nem véletlenül vannak egy mondatban a hájas,az idegesítő meg a hímsoviniszta szavak, ugyanis ezek mind negatív tulajdonságok, és Te összekapcsolod őket ugyanúgy a külsővel, a hájassal! Ergo Te is a külsőből indulsz ki, tehát pontosan úgy működsz mint egy pasi!

Mindenki, kivétel nélkül a külsőre megy! Nem vagyok én sem szent, nekem a duci lányok nem jönnek be, ha már a súlyos dologgal kötöttem beléd.

A külső adja meg az első benyomást, mindenki szívesebben áll le ismerkedős beszélgetésre egy jól kinéző emberrel, mint egy kevésbé vonzóval. Ez képzettársítás, mivel reméljük tudat alatt, hogy a szépséghez intelligencia, humor, kedvesség is társul. De ez általában nem így szokott lenni, mert inkább a kevésbé előnyös kinézetű emberek rendelkeznek ezekkel az értékekkel.

Szóval ne akarja itt nekem senki bemesélni, hogy neki nem számít a külső! Ilyen nincs!

2011. jún. 11. 00:38
 19/21 anonim ***** válasza:

senki nem akar semmit bemesélni senkinek

az én párom sem egy adonisz, nem a zsánerem, de szeretem és vele vagyok

nem összekötöm a hályast a rossz belső tulajdonságokkal, csak éppen ha idióta és még rosszul is néz ki, akkor persze, hogy nem őt fogom választani

van ismerősöm, aki kissé.. hát, mackós, nem túl gyönyörű pasi, de ha mondjuk egyikünknek sem lenne párja akit szeretünk (mert hogy van mindkettőnknek - és elárulom, én sem vagyok nádszál) akkor bepróbálkoznék, pedig pocakos, tiszta piros a feje, mert szívproblémái vannak, erős dohányos és nincsen túl jó kondiban

de: fergeteges humora van, kedves, nem láttam még más pasit, aki így ki tudta volna mutatni hogy szeret valakit, imádja a gyerekeket, és jól bánik velük, talpraesett stb, stb. EZEK MINDENNÉL TÖBBET ÉRNEK

én csak azt mondtam, hogy ha pl. őbenne ezek a tulajdonságok, amiket felsoroltam, nem lennének meg, hanem a hályasságához társulna egy alpári tahó személyiség, akkor nyilván inkább a műmájert választanám.

A tiédhez hasonló hozzászólások mutatják csak igazán, hogy milyen unintelligensek (mind érzelmi, mind értelmi intelligencia terén) a férfiak (tisztelet a kivételnek) és hogy mennyire nem tisztelik a nőket - igaz, ez is az intelligencia hiányából fakad.

2011. jún. 11. 07:58
 20/21 anonim ***** válasza:
17:58 Azért hazudtok itt is, mert magatoknak is hazudtok. A legtöbben nem vagytok tisztában vele, h igenis a külső számít nektek. Meg te is hozzátetted h "aki csak épphogy tetszik", tehát tetszenie kell külsőre. Aki ronda, az meg így járt, mi?
2011. jún. 11. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!