Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párodnak azt mondod (most is mondhatod) hogy "Szeretlek" mit reagál rá?
De kimutatja, érzed rajta? Sokat akar veled lenni? Rendesen érdeklődik irántad? Csak érzed rajta...tényleg van olyan, aki nem sokszor mondja..
19/l
ezt a kérdező megvigasztalására: nálunk ő a szeretlek-ribanc, én a szeretlek-prűd, nem mondom minden alkalommal, hogy én is, a szót is csak a pillanat hevében ejtem ki a számon, mégis biztosíthatatlak róla hogy szívemből szeretem :)
dumáltak már nekem eleget ahhoz, hogy ne a szavakra helyezzem a hangsúlyt.
22L
Ha én azt mondom, hogy szeretlek, akkor ő is azt mondja, hogy szeretlek, és fordítva is így van, nem énisezünk. Nagyon az elején még hozzáraktuk, de nekünk jobban tetszik én is nélkül.
De mi ilyet nem mondunk napjában százszor, csak mikor kettesben vagyunk, összebújva, esetleg szeretgetjük egymást vagy beszélgetünk, és úgy ránkjön. De mindig mély érzelmi tartalom és jelentés van mögötte, szóval komolyan van mindig gondolva, nem csak megszokásból mondjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!