Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélyem van arra h járjak László Attilával? *. *
Figyelt kérdés
én is 14vagyok2011. jún. 7. 20:16
21/30 anonim válasza:
Az egy paraszt legény.. még mobilt se tudja,hogy kell tartani bele beszélés közben ;D Beszélés...arról ne is beszéljünk :D
22/30 anonim válasza:
hat...ha tudól kapalni,mög szénát hordni. no, akkó tán van egy hangyaf@sznyi kis esélyöd. és ha szeretöd a maté pétőrt.
23/30 A kérdező kommentje:
tudom h furcsánbeszél de olyanari<3
2011. jún. 8. 13:54
24/30 anonim válasza:
Hagyjátok már békén!!! Attól még hogy erdélyi, nem paraszt! És tök jó hangja van! ÉS olyan cukiiii ^^ :DD nah jó kicsit én is belezúgtam :DD hát sztem csakis úgy tudnál kapcsolatba lépni vele, ha valami elérhetőségét megszerzed. Vagy ha ad valami koncertet, és te elmész...
25/30 A kérdező kommentje:
utolsó köszi végre egy normális:D
2011. jún. 8. 14:28
26/30 anonim válasza:
Végre egy normális,te úgyse vagy az,de majd kinövőd 1x :))
27/30 A kérdező kommentje:
kvaanyuuud!
2011. jún. 8. 16:13
28/30 anonim válasza:
köszii :DD de most télleg!! előbb inkább nézzetek tükörbe, aztán tegyetek megjegyzéseket szegény kölökre!!! :) Nah.
29/30 A kérdező kommentje:
pontosan!!!!:D
2011. jún. 9. 14:59
30/30 anonim válasza:
Nem,tudom.. de én egyszer azt álmodtam h csókolóztam vele.. és rendesen éreztem a nyelvét... áhh.... bnekem is nagyon tetszik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!