Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélyem van arra h járjak László Attilával? *. *
Figyelt kérdés
én is 14vagyok2011. jún. 7. 20:16
12/30 anonim válasza:
aha.. bezzeg ha élőben meglátnád észre se vennéd.. na ez a szemétség.. ez ugyanaz a szitu mint az alekosz feleséget keres.. dehogy az ember miatt, hanem a vele járó név miatt.
most mikor megnyerte, ismeri az ország nagy része, akkor jó lenne a csajának lenned mi? szerintem egyáltalán nem járna veled.. undorító vagy..
14/L
13/30 A kérdező kommentje:
eskü h nem a nyeremény miatt sőt ha járnék is vele tuti megmondanám neki h csak akkor ha nem kellene a médiának tudnia róla... és leszarom h mit nyert engem csak az érdekel h mennyire cuki és milyen helyes, nagyon szimpatikus
2011. jún. 7. 20:49
14/30 A kérdező kommentje:
sőt ha lehetne azt kívánnám h ne legyen ismert mert akkor nem kellene annyi lánynak:(
2011. jún. 7. 20:50
15/30 anonim válasza:
Nem kell ezt felfújni.
Hamarosan elfelejtik, és ugyanolyan ismeretlen lesz megint, mint bármelyik László Attila.
16/30 anonim válasza:
Ha nem szerepelt volna a tévében, lóf@szt se tudnál róla...
17/30 A kérdező kommentje:
de amióta megláttam tudom h pont ő az aki tetszik nekem:˛| hogy járjak vele?
2011. jún. 7. 21:05
18/30 anonim válasza:
De akkor is csak bálványimádó vagy:)
19/30 A kérdező kommentje:
a viselkedése fogott meg jaa meg a külseje mert sztem kva helyes :D
2011. jún. 7. 21:10
20/30 anonim válasza:
De olyan parasztosan beszél. Fujj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!