Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szállítsam le a fiút?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szállítsam le a fiút?

Figyelt kérdés

Nem akarom az egész történetet újból leírni " Mit tegyek? Nem akarok se belőle hülyét csinálni, se magamból.16/L" ezen a címen megtaláljátok a régebbi kérdésem,ott le van írva az egész sztory.

Szvl a srác már annyira nyomul,hogy az már nagyon zavaró,mondtam neki szépen,céloztam rá csúnyán is,hogy nem akarok tőle semmit és most nem kell nekem fiú.. DE ő jön olyanokkal,hogy ilyen aranyos lánnyal még nem találkozott,és harcol értem akármeddig,mert,hogy ő nemtudta megízlelni az igaz szerelmet.. Nem hiszem elhogy nem is ismer,nem is találkozott még velem,de ő szerelmes belém meg ez meg az.. Hogyan szállítsam le?Kérjek meg egy fiút,hogy segítsen?Vagy mi? Elég egyértelmű volt a célzásom felé,hogy nem akarok tőle semmit.. De ő nem érti..

2011. jún. 7. 19:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
*nem érdekel
2011. jún. 7. 20:51
 12/13 anonim ***** válasza:
Mondd az igazat.Szánalmasnak tartod,egyáltalán nem kell,nem is kellett soha,gyerekes kis p*cs,v mittomén.Nekem is volt ilyen "hódolóm" két hónapig.Utána megtanultam,hogy a sztereotípiák nem jók,kíméletlenül őszintének kell lenni.Az igazság fáj a legjobban mindenkinek.:)
2011. jún. 8. 07:12
 13/13 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Nem sztereotípia,hanem közhely.Rossz szót használtam.xD

2011. jún. 8. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!