Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szállítsam le a fiút?
Nem akarom az egész történetet újból leírni " Mit tegyek? Nem akarok se belőle hülyét csinálni, se magamból.16/L" ezen a címen megtaláljátok a régebbi kérdésem,ott le van írva az egész sztory.
Szvl a srác már annyira nyomul,hogy az már nagyon zavaró,mondtam neki szépen,céloztam rá csúnyán is,hogy nem akarok tőle semmit és most nem kell nekem fiú.. DE ő jön olyanokkal,hogy ilyen aranyos lánnyal még nem találkozott,és harcol értem akármeddig,mert,hogy ő nemtudta megízlelni az igaz szerelmet.. Nem hiszem elhogy nem is ismer,nem is találkozott még velem,de ő szerelmes belém meg ez meg az.. Hogyan szállítsam le?Kérjek meg egy fiút,hogy segítsen?Vagy mi? Elég egyértelmű volt a célzásom felé,hogy nem akarok tőle semmit.. De ő nem érti..
Utolsó vagyok.
Nem sztereotípia,hanem közhely.Rossz szót használtam.xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!