Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szállítsam le a fiút?
Nem akarom az egész történetet újból leírni " Mit tegyek? Nem akarok se belőle hülyét csinálni, se magamból.16/L" ezen a címen megtaláljátok a régebbi kérdésem,ott le van írva az egész sztory.
Szvl a srác már annyira nyomul,hogy az már nagyon zavaró,mondtam neki szépen,céloztam rá csúnyán is,hogy nem akarok tőle semmit és most nem kell nekem fiú.. DE ő jön olyanokkal,hogy ilyen aranyos lánnyal még nem találkozott,és harcol értem akármeddig,mert,hogy ő nemtudta megízlelni az igaz szerelmet.. Nem hiszem elhogy nem is ismer,nem is találkozott még velem,de ő szerelmes belém meg ez meg az.. Hogyan szállítsam le?Kérjek meg egy fiút,hogy segítsen?Vagy mi? Elég egyértelmű volt a célzásom felé,hogy nem akarok tőle semmit.. De ő nem érti..
nekem is volt ilyen, mikor tizenéves voltam. mondtam szépen, nem értette. mondtam emelt hangon, azt sem értette. mondtam kifejezetten csúnyán, nem értette.
végül szóltam apunka, hogy idegesít ez az alak, ő elbeszélgetett vele, azt megértette (pedig nagyon halkan beszélt és nem volt aggresszív. apám sosem volt az). mai napig nem tudom, mit mondott :)
Neked is ezt javaslom...
Nem akarok vele összeveszni mert nincs vele úgy semmi bajom,de ez..
Utolsó: Nincs f*xom,úgyhogy nem fog menni XD
Egyszerűen nézd levegőnek, és ne foglalkozz vele, majd megunja.
És még véletlenül se érdekeljen ha hülyét csinál magából, az már az ő baja. Ha pedig minden part szakad, akkor szólj apádnak majd az lecsapja, ez egy apa dolga ;)
Hát izé.. 20km-re lakik tőlem,nem akarom élőben meglátni XD
De most azok az ismik között közel sem találok egyet,aki erre most hajlandó lenne :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!