Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, gáz ha egy csaj kimutatja az érzelmeit?
köszönöm mindenkitől :)
kedves 16:37 .. érdekes kérdés.. :D
csak nem tudom hogy jön ide.De kérdésedre a válasz:Budapest környéke.Kerületet nem írnék ha nem gond.:)
Bocs, csak egy kérdés volt. ;)
Én nagyon kíváncsi természetű ember vagyok! :P
hát ha tetszel neki akkor nem ciki, ha nem akkor veheti zaklatásnak,
amúgy ha félénk valaki, inkább a kezdeményezéstől ilyed meg, vagy hogy nem e ég be, de szeretik ha a lány olyankor kezdeményez
megkönnyíti dolgukat
és ez önbizalmat ad nekik ha a lánynak vannak feléje pozitív visszajelzései, aki komoly kapcsit szeretne és tetszik neki a lány azt nem zavarja sőt
azokkal meg nem kell foglalkozni, akik nem akarnak kapcsit, vagy rosszat feltételeznek rólad alaptalanul és ribinek néznek emiatt
rossz az aki rosszra gondol, de az olyanok véleménye nem is számít
mert ha olyan tetszik, vagy olyat szeretsz, aki bunkó, és rossz néven veszi a közeledésed, akkor azt félreismerted és amit elképzeltél róla csak az tetszik
a paisknak is ugyanaz jön be mint a legtöbb nőnek, max nem vallják be, stratégia stb
de más van hódításnál és más párkapcsin belül
egy igazi rendes férfi megértő őszinte társra vágyik, aki nem ribi, nem hideg és közömbös, vagy elérhetetlen (olyanra nem)
és az ilyen pasi nem felvágni akar a nőjével, vagy csicskáztatni, vagy megdugni, hanem igazi szerelmet szeretne, és ilyenkor izgul, elpirul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!