Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm eléggé nimfomániás, konkrétan akárhányszor kettesben vagyunk, mindig az ágyban kötünk ki. Nem fog emiatt tönkremenni a kapcsolatunk?
Figyelt kérdés
persze emellett jól megvagyunk, szoktunk randizni is, meg vannak egyéb programjaink, csak ha átjön, fél perc se kell, és már le is teper, én pedig nem ellenzem. nem fog emiatt zátonyra futni a kapcsolatunk?
egyébként 18 vagyok.
2009. márc. 19. 17:20
11/14 maundrel válasza:
ez egyébként attól is függ hogy mióta vagytok együtt.. mert az első pár hónapban érthető hogy amikor csak tehetitek szeretkeztek, sokat beszélgettek és szeretkeztek :D.. ez így természetes, ekkor fedezitek fel egymást.. majd később jön az az időszak amikor már kicsit "lenyugodtok" :P ,és érzelmileg mélyültök el jobban :)(szerintem)
12/14 A kérdező kommentje:
ömlesztve: egy hónapja vagyunk együtt, és félreértés ne essék, imádom a szexet (nem vagyok frigid), de le tudnék róla mondani egy bizonyos mértékig, csak hogy emiatt ne legyen felületes a kapcsolat. és még1szer köszönöm a válaszokat :)
2009. márc. 20. 19:02
13/14 anonim válasza:
n nekem meg az ellen kezje van mindig vissza utasit pedig mindent meg teszek neki én örülök ha csak szó nékl hozám núl ha este oda bujok hozá egyből ugy csinál mintha aludna szerintem nem meg y enek a rovására a kapcsolatotok ha szlszneki meg kell értenie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!