Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha rendesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha rendesen szenvedek?

Figyelt kérdés

Röviden:

2 hónapja ismertem meg itt GYK-en egy lányt azóta mindennap beszélünk:)) Eleinte még nem annyira, de egyre többet és többet gondolok rá, mostanra odáig jutottam hogy szinte minden percben rá gondolok, iszonyúan hiányzik és még álmaiban is őt látom. Csak képeken láttam mert egy picit messze lakik, nagyon szép lány, de főleg a belső tulajdonságai fogott meg... Talán ő is kicsit többet érez ahogy kiveszem a szavaiból, de én meg egyenesen szenvedek...:S Még nem volt ilyen velem. Ma már felsem mentem msnre, mert csak rosszabb lenne, nem tudom mit csináljak, valaki segítsek:S

Mindketten 18ak vagyunk:)

2011. jún. 6. 20:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Menj át, ekecseld meg, örülj ennek, és menj haza sörözni. (Vagy közben, előtte, utána is sörözhetsz, de ez egy fontos dolog)

Ám meg szerinted?:b Találkozni esetleg vele? Én is vagyok így, csak én máshol ismertem meg a leányzót, 4 órányira lakik tőlem, de nyáron találkozni vagyunk, csak azért hogy lássuk egymást:D Ti is tegyetek így, ha ez neked meg szenvedés, akkor pesszimista vagy.

2011. jún. 6. 20:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Legy oszinte hozza!Mond el neki mit erzel mit gondolsz!Hidd el ha tobbet erez,akkor o is elmondja!Es ne szamitson a tavolsag!!Szerelemben nincs tavolsag!!Es igen amit erzel az a szerelem!!!Meg ha nemis lattad,csak kepen,akkor is mar most valami megfogott benne!!Enis igy ismertem meg a parom,mar 3eve es tudtam o az igazi,pedig meg nem lattam!!Es tessek,most meg itt vagyunk!!Drukkolok!!!
2011. jún. 6. 20:51
 3/5 A kérdező kommentje:
Sajna suli miatt nem nagyon volt lehetőségem, így nyáron mindenféleképp szeretnék talizni vele...hát már utalgatok rá, és picit ő is...mégsoha neméreztem ilyet:) Igazból az se érdekelne ha 200kg-s is lenne, akkor is hiányozna a jelleme:S
2011. jún. 6. 20:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Hat igen ez a szerelem!Nalad most jott el!!En dukkolok neked-nektek,h sikeruljon es egymasra talajatok!!
2011. jún. 6. 21:12
 5/5 A kérdező kommentje:

És az mit jelent hogy írta nekem hogy:

- veled nem perverzkedek már.

kérdem: mért?

- mert hatástalan.

:S

2011. jún. 7. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!