Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szüleim nem engedik. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szüleim nem engedik. Mit tegyek a két tűz között?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok kb egy hónapja ismerkedtem meg egy sráccal. Ő volt az első akit haza hoztam bemutatni. A szüleimnek nem szimpatikus. Megbeszéltem a barátommal, hogy az első hónapfordulónkon nálam alszik. De valóban nem történne még semmi több köztünk!! Csak vacsiznánk és filmeznénk és itt aludna.

Azonban a szüleim elég konzervatívak és nem engedik meg hogy nálam aludjon és este 10-ig nem is maradhat tovább ezt ma kijelentették. Apám elég szigorú neveltetést kapott és abban részesít enegem is..Mégis annyira bánt, hogy így viselkednek pedig már nem vagyok gyerek mégis úgy kezelnek és megszabnak nekem mindent én pedig nem tudok mit tenni mert még itthon élek így nem sok mint tudok tenni.De annyira bánt ?( Mit tegyek? és hogy mondjam el neki hogy nem engedik hogy itt legyen? Ez annyira kellemetlen számomra :(

2011. jún. 6. 20:33
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Kellemetlen de NEM tudok mit csinálni. Ha mégis itt alszik és nem érdekelne, hogy itthon nem örülnek neki akkor apám elzavarja és olyan feszültséget csinál... Képes rá.Hasonló eset volt már rá.
2011. jún. 7. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!