Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleim nem engedik, hogy felmenjek a barátomhoz. Hogy vegyem rá őket?
Mond azt hogy csak azért megyek,hogy leszopjam a kukiját,csak ennyi és fél óra itthon vagyok!:D
Szerintem tuti elengednek...
16 évesen még tényleg korai!!!
Szerintem várd meg míg legalább 19 leszel!
Egyébként nappal sem engednek el a barátodhoz a szüleid?
Mert az oké, ha azt nem engedik, hogy ott aludj, mert mi pl 4 évig nem aludtunk együtt egyszer sem, és 6 és fél éve vagyunk együtt, szóval 2 éve összeköltöztünk és azóta alszunk/lakunk együtt! Hidd el, úgy megmarad a varázs, ha nem alszotok együtt!
24/N
utolsó ezt nem értem 18 évesen jöttetek össze és nem engedték hogy egymással aludjatok???:O
tesóm barátnői 18 éves kora óta itt alszanak meg ő is náluk ezt most valahogy nem értem veletek mért csinálták így:S
Amíg nem tartanak elég nagynak, addig kamuzz, ha fel akarsz menni hozzá...pl bnődhöz mész(de beszéld meg bőnddel is), stb gondolom van fantáziád, találj ki vmit. vagy moziba, ott zavarni se tudnak, mert telefon kikapcs meg hasonlók:D
De amúgy kicsit sok az a 10 év, bár nem mindig. Hajrá, ha szereted, Kitartás! :)
lol 26 éves xD lassan gyereket kéne csinálnia.. és akkor egy 16 évessel jár? hát besz@rok.
Kérdező: apád helyébe már felkötöttem volna a csávót.. aztán téged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!