Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfit kirúgnának a munkahelyéről és lerészegedne a kocsmában, akkor a felesége mennyire lenne mérges rá?
Az a helyzet, hogy van egy jóbarátom, kb 2szer annyi idős, mint én. Már régebb ismertem meg és olyan, mintha a rokonom, pl egy nagybácsi lenne, de úgy lehet vele hülyülni is, szal nemtom hogy soroljam be.
Ma felhívott totál-részegen, hogy egy kocsmában van és kirúgták a munkahelyéről. Amikor meghallottam a hangját azt hittem elájulok, mivel nem hallottam még ilyennek a hangját. Teljesen más volt, alig ismertem fel, hogy ő az és eléggé betojtam.
Én még sosem voltam részeg, itthon a családban pl még sosem történt meg hogy valaki részeg lett volna, fogalmam sincs mit kell ilyenkor csinálni. Az a helyzet, hogy vizsgaidőszakom van és vizsgám lenne nemsokára, tanulnom kell. Nagy hiba, ha nem mentem el hozzá, hogy felnyaláboljam és hazavigyem vhogy taxival?
Kicsit lelkifurdalásom van emiatt. Meg házas is, nemtom mit gondolhat róla a felesége most, lehet van egy kis cirkusz is. Igazából attól féltem, hogy nehogy csinálna valami hülyeséget, ezért akartam volna kimenni elé, csak elég messze lett volna nekem. Anyukám is azt mondta, hogy nem vészes, úgyis csak a szája nagy a részegembernek. Mi a véleményetek?
Am nem hívtam még fel, hogy megkérdezzem hogy van. Nemtom mikortól lenne jó felhívni?
Meg kicsit csalódtam is benne. Azt, hogy kitették, sajnálom, de akkor se néztem volna ki belőle hogy egy kocsmába menjen ezért. Meg engem hívott fel, mert kb senkivel nem tudott beszélni. Nem sokkolt volna úgy ez az egész, ha bőgve felhív és elsírja nekem a bánatát. Csak így bebszva, alig lehetett érteni mit mond és télleg aggódtam már, nehogy csináljon vmit
Mostanra már biztos alszik és józanodik. Elvesztette a munkáját, szóval támogathatnád.
Ha jobban van hívd fel. Gondolom erre már csak holnap lesz alkalmad.lesz.
"Keress egy JÓ társaságot, akikkel jól berúghatsz havi2-3szor, aztán igyatok, beszélgessetek."
Gratulálok ehhez a tanácshoz.
Én sem tudom kezelni a részegeket. Szerencsére. Messzire elkerülöm őket.
Én biztos, hogy nagyon mérges lennék a férjemre, nagyon-nagyon utálom, ha valaki iszik. Ha egyébként soha nem csinál ilyet, a munkahely elvesztése miatt elnézném kivételesen, e jobban örülnék, ha intelligensebb megoldása lenne.
"Az a helyzet, hogy van egy jóbarátom"
Jó barát lehetsz, ha szarsz rá, amikor kellenél neki.
Mert: "elég messze lett volna nekem"
Ilyen helyzetben legalább kiderül, hogy ki a barát és ki nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!