Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak barát szeretne lenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak barát szeretne lenni vagy több?

Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályban akivel szoktam szemezgetni,minden reggel megölel,néha az ölembe ül,face-n folyton beszélgetünk egymással:D de úgy nem közeledik meg semmilyen kétértelmű megjegyzést nem tesz.Holnap lesz kirándulás,szerintetek mit kéne tennem?Félek hogyha nem tetszek neki és csak barátként kedvel és én elmondom neki az érzéseimet akkor elveszthetem őt.Szerintetek?(a kérdés az hogy most csak barátként kedvel vagy szeretne többet is és,hogy ezt hogyan tudnám kipuhatolózni?NORMÁLIS VÁLASZOKAT!!14/f
2011. jún. 6. 17:30
 1/7 anonim ***** válasza:

egyértelmű bejössz neki, biztos arra vár, hogy lépj valamit, mert általában elvárják, hogy te kezdeményezz, többi csak rajtad múlik...

19/f

2011. jún. 6. 17:33
 2/7 A kérdező kommentje:
ja és azt elfelejtettem h face-n kapcsolatban van,de nem is beszélt róla...
2011. jún. 6. 17:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát egyszerűen rákérdezel, hogy van e párja, mert azt jelezte a neten. Ha van, akkor annyi, ha nincs akkor megkérdezed, hogy téged alkalmasnak tart e rá. Ezzel nem égsz, még ha elutasít is.
2011. jún. 6. 17:41
 4/7 anonim ***** válasza:
próbálj utalni rá valamivel.. pl kérdezd meg hogy ki tetszik neki.. mert nem egyértelmű hogy te jössz be neki, lehet hogy csak barátként tekint rád, apró utalásokkal megkérdezheted tőle, hogy mit érez irántad. De mindenképp tudd meg hogy valaki tetszik-e neki vagy sem.
2011. jún. 6. 18:37
 5/7 anonim ***** válasza:
csak barat, nalunk is volt anno par ilyen lany
2011. jún. 8. 14:31
 6/7 anonim ***** válasza:

Csak barát. Vicces, hogy a lányok szerint az belefér a barátságba, hogy az ember ölébe ülnek... :/

Nem csoda hogy a férfiak félreértik.

2011. jún. 8. 15:04
 7/7 anonim válasza:
Csak barát valszeg. De arra rákérdezhetsz mondjuk, hogy van-e valakije, ismered-e, stb. mert azt olvastad, hogy van. Ha össze akar jönni veled, akkor erre el fog ejteni valamit szerintem.
2011. jún. 8. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!