Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a baj hogy a barátnőmmel mikor találkozok utána mindig herpeszes leszek. Vajon mit csinálunk rosszul vagy mi az oka?
Jaj en is voltam ott ahol most te....szornyen neztem ki es a vegen mar doki irt fel gyogyszert nekem. Olyan szinten elkanaszosodott a virus, hogy mar nem is erzem, amikor jon ki. Se fajdalom, se szuro erzes, csak a teny, hogy ott van.
Mondtam a fiunak akivel akkoriban randiztam, hogy mi a helyzet persze ramkente, hogy az en bajom.- Nem tudom mennyire befolyasolta a dolgot a kulonbozo etkezesi szokasaink es az, hogy o cigarettazott.
Hat en par honap utan kiadtam az utjat. Azota 2 hosszu kapcsolatom volt - van ferjnel vagyok - es mindkettonel kijott az elso csok utan de soha tobbet kesobb csak ha beteg lettem.
Menj el orvoshoz es o adni fog neked valamit, hogy ne szenvedj.
Semmit nem csinaltok rosszul de ugy latszik te meg en abba a nagyon minimalis %-ba tartozunk, akik "igy jartak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!