Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagáltok, mikor meglátjátok a párotokat?

Figyelt kérdés

az én párom mostanság úgy tesz mintha ott se lennék:S

ez normális egy kapcsolatban?

pl. ma elé mentem a buszmegállójához, és ott csak adott egy puszit és ment tovább a barátaival. mintha én ott se lettem volna. ráadásként megkért, hogy vigyem a táskáját is. olyan rosszul éreztem magam, szinte hordárnak éreztem magam, aki utánaviszi a cuccát, számomra ez megalázó volt egy cseppet.

meg szerettem volna lepni, hogy találkozzunk és szinte rám se bagózott.:(

én pedig az egyik közös ismerősünkel kezdtem el beszélgetni, mert unatkoztam.

Normálisak az ilyen szituk szerinteteK?

2009. márc. 18. 22:26
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

rendben, köszike:)

egy túl aranyos srác:$

2009. márc. 18. 23:34
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Most ez lehet, hogy túl kemény lesz: én szakítanék a helyedben. Elhiszem, hogy nehéz és nagyon szereted, de ennek előbb-utóbb az lesz a vége én most valamiért az egészből ezt érzem. Persze ha te se tervezel vele hosszú távra, csak tapasztalat gyűjtésre (ki)használod, akkor maradj mellette. Mondjuk ebben az esetben egyikőtök se jobb a másiknál. De nem akarok sértő lenni, nem ismerem egyikőtöket sem, csak azt, ami le lett írva. Ebből pedig azt szűrtem le, hogy ebből nem lesz hosszú távú kapcsolat. A szakítást pedig azért javasoltam, mert én olyan vagyok, hogy csak a tapasztalatszerzés miatt nem maradok senki mellett. Ha nem érzem, hogy egy életen át tudna tartani a dolog, akkor azonnal szakítok. (De tudom, hogy nem mindenki így van vele. Van aki fél, hogy egyedül marad, vagy egyszerűen csak tapasztalatot gyűjtene.)
2009. márc. 19. 01:01
 13/14 anonim ***** válasza:
Igy már én is jártam. szerettem meg minden, mégis állandóan kínos helyzetbe hozott. Tedd féltékennyé. Akkor rádöbben hogy nem csak ő az egyetlen nő a földön és minden megváltozik, vagy otthagy. Ha otthagy nem is szeretett, akkor csak csicskának kellettél.
2009. márc. 19. 10:12
 14/14 anonim ***** válasza:

szerintem dobd ki a csajt mégha szereted is nehogy úgy ugrálj ahogy ő akarja meg azt irtad levegőnek néz igy meg pláne de én a helyedba ott helybe lapátra tettem volna és a táskáját is úgy vissza adtam volna amilyen mozdulattal "hozzád vágta"

16/L

2009. márc. 19. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!