Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagáltok, mikor meglátjátok a párotokat?
az én párom mostanság úgy tesz mintha ott se lennék:S
ez normális egy kapcsolatban?
pl. ma elé mentem a buszmegállójához, és ott csak adott egy puszit és ment tovább a barátaival. mintha én ott se lettem volna. ráadásként megkért, hogy vigyem a táskáját is. olyan rosszul éreztem magam, szinte hordárnak éreztem magam, aki utánaviszi a cuccát, számomra ez megalázó volt egy cseppet.
meg szerettem volna lepni, hogy találkozzunk és szinte rám se bagózott.:(
én pedig az egyik közös ismerősünkel kezdtem el beszélgetni, mert unatkoztam.
Normálisak az ilyen szituk szerinteteK?
szerintem nem az. beszéld meg vele, h ez neked rosszul esett, és h miért volt ilyen.
21(L)
Mennyi idősek vagytok, mennyi ideje jártok?
Egyébként nem normális, szemmel láthatóan a srácot hidegen hagyja, hogy ott vagy-e vagy sem, szerintem csak szórakozik veled.
én vagyok a hordár, 18 fiú
a csaj nemsokára lesz 17
Na, pont pár kérdéssel arrébb van a fiú esete, aki pont két évig várt... oda már leírtam a nem túl jól fogadott véleményem erről.
Viszont kérdés ez, hogy máskor is ilyen, nem vagytok-e esetleg túl sokat együtt, amiatt mostanában elhanyagolta a barátokat. Szóval ennyiből nehéz véleményt mondani.
Mindenképp beszélj vele a dologról. És ha tudod, ne hagyd magad. Ne legyél papucs, mert úgy járhatsz, mint a korábban említett másik kérdező ( http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_.. )
Ne érezze ennyire maga alatt a talajt, mert akkor azt hiheti, hogy neki mindent szabad. Udvariasság kell, de ez már nem az a kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!