Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagáltok, mikor meglátjátok a párotokat?

Figyelt kérdés

az én párom mostanság úgy tesz mintha ott se lennék:S

ez normális egy kapcsolatban?

pl. ma elé mentem a buszmegállójához, és ott csak adott egy puszit és ment tovább a barátaival. mintha én ott se lettem volna. ráadásként megkért, hogy vigyem a táskáját is. olyan rosszul éreztem magam, szinte hordárnak éreztem magam, aki utánaviszi a cuccát, számomra ez megalázó volt egy cseppet.

meg szerettem volna lepni, hogy találkozzunk és szinte rám se bagózott.:(

én pedig az egyik közös ismerősünkel kezdtem el beszélgetni, mert unatkoztam.

Normálisak az ilyen szituk szerinteteK?

2009. márc. 18. 22:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
NEM!!!!!!!!!!! De az se normális, hogy tűröd!!!
2009. márc. 18. 22:30
 2/14 anonim ***** válasza:
94%

szerintem nem az. beszéld meg vele, h ez neked rosszul esett, és h miért volt ilyen.

21(L)

2009. márc. 18. 22:30
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi idősek vagytok, mennyi ideje jártok?

Egyébként nem normális, szemmel láthatóan a srácot hidegen hagyja, hogy ott vagy-e vagy sem, szerintem csak szórakozik veled.

2009. márc. 18. 22:31
 4/14 A kérdező kommentje:

én vagyok a hordár, 18 fiú

a csaj nemsokára lesz 17

2009. márc. 18. 22:32
 5/14 A kérdező kommentje:
1,5 éve járunk, szex még nem volt. majd egy fél év múlva kb. gondolom ez lett volna a következő kérdésetek:)
2009. márc. 18. 22:42
 6/14 anonim ***** válasza:
88%
Na én ezt még véletlenül sem hagynám...amilyen mozdulattal oda adta neked a táskát én ugyanolyan mozdulattal leraknám a földre! Hát ne hogy már...A következő lépés pedig, hogy kidobnám a csajt, hátha akkor magához tér! Nyugi lesz sokkal normálisabb barátnőd! :)
2009. márc. 18. 22:45
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
jaaa már meg van az időpont mikort szexelhettek azt ugye tudod hogy ez nem igy működik...én itt nagyon papucsszagot érzek...bocsi de ne hagyjad már hogy egy nő igy csicskásztasson meg levegőnek nézzen legyen már tököd és légy férfi kapd össze magad
2009. márc. 18. 22:46
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Na, pont pár kérdéssel arrébb van a fiú esete, aki pont két évig várt... oda már leírtam a nem túl jól fogadott véleményem erről.

Viszont kérdés ez, hogy máskor is ilyen, nem vagytok-e esetleg túl sokat együtt, amiatt mostanában elhanyagolta a barátokat. Szóval ennyiből nehéz véleményt mondani.

2009. márc. 18. 23:06
 9/14 A kérdező kommentje:
az első barátnőm. én szeretem meg minden. de mégis néha ilyen kínos helyzetbe kerülök, amikor abszolút nem tudom, mit tegyek. maximum csak jóval később jövök rá, mi lett volna a helyes cselekedet.
2009. márc. 18. 23:19
 10/14 anonim ***** válasza:

Mindenképp beszélj vele a dologról. És ha tudod, ne hagyd magad. Ne legyél papucs, mert úgy járhatsz, mint a korábban említett másik kérdező ( http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_.. )

Ne érezze ennyire maga alatt a talajt, mert akkor azt hiheti, hogy neki mindent szabad. Udvariasság kell, de ez már nem az a kategória.

2009. márc. 18. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!