Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más párjának mi a " bogara"?
Szerintem minden kapcsolatban vannak olyan kis "zizijei" a màsiknak,amit nehezen viselunk el, de megszokjuk. A ti pàrotoknak mi az ?
én pl nem vagyok hajlando olyan àgyban fekudni, amiben gyurott a lepedo, a férjem màniàja pedig, hogy mindent, mindig nyitva hagy!!!!!
Szívesen válaszolnék,de még nem élünk együtt és nincs,ami idegesíthetne!:)
18/L
A paplan gombjainak a lábunknál kell lenni. de ezt mindketten így szeretjük. Az enyém gyűlöli hallgatni ha reszelem a körmöm, és azt se szereti, ha rágom. Én meg attól mászok falra, ha pattogtatja a körmét. A wc deszkát az esetek 95%-ában lehajtja, nem úgy mint régen :) (fejlődőképes) A fogkrémre nem csavarja vissza a kupakot, de még a pattintósnál sem szokta visszazárni... Most ezek jutottak eszembe. De ezek nem olyan nagy dolgok. Én nagyon szeretem ezekkel is. :)
21(L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!