Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! A barátnőm nem igazán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! A barátnőm nem igazán örül annak hogy ismét elkezdem az edzőterembe járást. Miért van ez? 19 F

Figyelt kérdés
A korosztályom (19 F ) átlagánál nem sokkal vagyok kidolgozottabb. 80 kiló 190 centi.(105 kilót nyomok fekve ) Attól fél, hogy nagy darab leszek, pedig nem szeretnék én sem többet mint zsír nélkül elérni a 90 kilót, (szteroidokat nem használok)Vizes felfújt test engem is visszataszít, hogy érthetném ezt meg vele
2011. jún. 3. 00:34
1 2
 11/16 Smartguy86 ***** válasza:

Csak hogy érezzük, mi az, amit natúrban el lehet érni kb. maximum:

[link]

2011. jún. 3. 01:24
 12/16 anonim ***** válasza:
01:24, ez is sok. Bocsi ha rossz képet linkeltem.
2011. jún. 3. 01:28
 13/16 anonim ***** válasza:
nekem is sok már ez.
2011. jún. 3. 01:38
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a naturalra nem sok, igaz én nem értek hozzá, én még csak most kezdek edzegetni, (176/75-77kg) De nekem bátyám a példaképem mert régen ő is edzet naturalban, és nagyon szép kidolgozott volt nem volt eres, nem voltak ekkora kockái, csak szép átlagosak, de szép széles válla volt, nagy karok, ami kell. Nagyon jól nézett ki, 1x én is olyan akarok lenni. Igaz 187cm nem lessze sem 90-100Kg :P ám arányaiban 1x szeretnék hasonlót.

OFF-ot félretéve, nem lehet hogy megváltoztál amióta edzel?

Az edzés befolyásolja a hormonháztartásod, az pedig kihat a viselkedésedre, lehet hogy ilyenkor más az illatod ami őt annyira nem vonzza(más feromonokat termelsz), vagy esetleg a tesztoszterontól vadabb vagy az ágyban vagy hasonló, és ez a nagydarabosdi csak alibiduma.

2011. jún. 3. 01:46
 15/16 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg tőle konkrétan,hogy mi a baja.

Az edzés meg elsősorban az egészség megőrzésére szolgál,uh alapból érthetetlen a bnő álláspontja.

Az meg,hogy konkrétan a testépítő edzés/étkezés hatása az izomnövekedés,hát bocs.

2011. jún. 3. 02:43
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem szereti a kigyúrt pasikat :D :D Én se szeretem, legyen egy kis izom persze de inkább legyen szerintem vékony testalkatú izmok nélkül minthogy vki olyan izmos legyen hogy már a fasza helyén is izomtömeg van :D
2011. jún. 3. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!