Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért múlt el az iránta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért múlt el az iránta érzett rajongásom?

Figyelt kérdés

a párommal 1,5 éve vagyunk eggyütt nagyon szeretjük egymást de már bennem nincs meg az a dolog hogy mikor talizunk akkor úgy őrülten örüljek neki mint az elején de benne még megvan nekem hiányzik ez az érzés persze örülök ha látom és vele lehetek de nem úgy mint az elején pedig nagyon szeretem

nem értem mi van velem.

a másik dolog hogy olykor unatkozom is mellette mert mindig ugyanott vagyunk és ugyanazokat csináljuk

nem akarom elvesziteni ezt amugy ö is hiányolja nem csak én

2009. márc. 18. 14:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem színesítsétek a kapcsolatotokat, menjetek új helyekre, fedezzétek fel együtt a klassz helyeket.:D Menjetek el együtt kirándulgatni, nyaralni.^^

Az nem meglepetés, hogy 1,5 év után unod... sztem ez majdnem minden esetben így van, előbb-utóbb megunja az embert, de mindig lehet színesíteni, frissíteni, új kalandokat keresni.:)

2009. márc. 18. 14:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Próbáljatok egy kicsit újitani.

menjetek máshova csináljatok más dolgokat.

fejezzétek ki máshogy hogy szeretitek egymást és akkor talán jobb lesz. Drukkolok :)

2009. márc. 18. 14:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Mostanában én is érzem ezeket a dolgokat... Igazából ilyen hullámvasút az egész. Valamikor én is szétunom magam, olyan monoton 101x is ugyanott lenni, ugyanazt csinálni. De ez inkább a hétköznapokra jellemző. Hétvégén viszont mindig lángol a szerelem, ilyenkor van lehetőségünk egymásnál aludni, ilyenkor mindig közelebb kerülünk egymáshoz.:)

Ha kettesben vagytok próbáld feldobni a hangulatot, biztos van pár dolog így másfél év alatt ami ha eszetekbe jut, vagy úgy viselkedtek, akkor nevetésbe fullad az egész.

Csókoknál próbálj játszani vele, incselkedj, ettől is izgi lehet az egész. Néha az ágyban csináljatok vmi extrát, olyasmit amit ritkán szoktatok esetleg. Ott is incselkedhetsz vele, hogy mégjobban beinduljatok! :)

Nekem néha az is segít, ha felelevenítem a barátommal milyen volt a kezdetek kezdetén, mikor mit éreztetek...

A romantika is csodákra képes! :)

Remélem tudtam segíteni egy picit! :)

2009. márc. 18. 22:08
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm sokat segítettetek
2009. márc. 19. 11:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha valami elmúlik, akkor azt már nem szabad visszaerőltetni! Meg lehet próbálni újra felélénkíteni, de visszaerőltetni semmiképpen sem szabad! Nekem is volt valaki, akiért őrülten rajongtam 3 évig, és most pár napja egyszerűen elmúlt, de úgy mintha soha nem is szerettem volna őt! Kész! Vége! Ez van! Elmúlt! Ezzel nem lehet mit csinálni! Jah... és ezen egy percig sem szabad bánkódni, mert lehet hogy jön majd egy sokkal jobb, egy sokkal felemelőbb...:-)
2011. szept. 30. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!