Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt szeretnem meg tudni hogy honan tugyam hogy egy lanynak be jovok?
Figyelt kérdés
a suliba jokat nevedgelunk sok kozos temank van aztan meg is puszil tobbszor is.de nem tudom hogy nem csak jol erzi magat velem de nem akkarna tobbet?2011. jún. 2. 16:11
1/6 anonim válasza:
nyerő vagy nála :D legyél kicsit bátrabb és mutasd kicsit h többet érzel iránta. ha már egy nő jól érzi magát veled az jó jel. Csinálj neki egy kis külön programot ;)
2/6 anonim válasza:
Szerintem tetszel neki. Még nyerő is lehetsz, csak a helyesírásod meg ne lássa, mert kiábrándul :S
Soraidból a kedvencem a "tugyam" és a "nevedgélünk"
Helyesen tudjam, és nevetgélünk!
4/6 anonim válasza:
Ha megtanulsz írni tied lesz bármelyik lány!
5/6 A kérdező kommentje:
hat jo, nem a hejes irasom erdekel!azt latom en is meg a huje magyar tanarom is!VISZA TERVE: csak hogy baratja van de nem komoj igaz.Es a baratnoje is ram van katanva vagyis en ezt hiszem ,aztan nem tudom hogy szorakoznak vagy csak veletlen egybe eses,koszi elore a valaszokat!
2011. jún. 3. 23:20
6/6 A kérdező kommentje:
17 eves
2011. jún. 3. 23:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!