Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lánynak be szeretném vallani, hogy mit érzek iránti viszont elég bonyolult. Ötletek? (lent)
Figyelt kérdés
Mert ha azt mondom h ,,szeretlek" az ugye félreérthető és állítólag elrettenti a lányokat.Viszont ha mást mondok az nem teljesen 100%-kig őszinte...
Ki lehet találni : 16 / F :D
2011. ápr. 8. 22:50
1/11 anonim válasza:
"Adom a tested csiribiri kisgádzsi."
2/11 You got OWNED! válasza:
Állj elé. Kiáltsd azt, hogy "TE!". "Akkor most járunk! oké?"
3/11 anonim válasza:
Nőnek szerelmet sose vallj, mert ahogy kimondod, el is lökted magadtól örökre... 24F
4/11 anonim válasza:
mondd azt, hogy "imre, én nagyon bírlak. tényleg. úgy érzem veled boldog lehetnék"
5/11 anonim válasza:
még véletlenül se mondd neki, hogy "szeretlek"!
8/11 A kérdező kommentje:
Kössz a válaszakot de annyit kaptam amennyit én is tudtam illetve baromságokat -.-...Ötlet hogy mit LEHETNE mondani ?? NORMÁLIS válaszokat---mér ha ez elvárható -.-
2011. ápr. 8. 23:23
9/11 anonim válasza:
esetleg mondd neki, hogy kedvellek stb.. de ne mondd hogy szeretlek mert totál le fog fagyni és utána kutyába se vesz majd! lehet, hogy azt érzed, de akkor se legyél őszinte. ezt szépen lassan kell felépíteni, nem lehet ajtóstul rontani a házba. valamint az időzítés nagyon fontos! fel kell vezetni a témát és szépen megmondod neki, hogy nagyon kedveled, és nem csak barátként gondolnál rá.
10/11 anonim válasza:
mondd h jól érzed magad vele és részedről lehetne több is. ha tetszik neki a dolog akk mondhatod h szereted. az h elrettenne az hülyeség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!