Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendőr barátom áthelyezését hogyan változtathatom meg?
ha elfogadta az áthelyezést,akkor ő is akarja. ne legyél önző. te se örülnél ha ő kérne ilyet. és mi az h megakadályoznád? a háta mögött?
egyébként meg miért nem mész vele??
Hát lehet nem adtam elég infót, sokan nem értik a dolgot, én főiskolára járok és még másfél évem van itt Pesten. Következő félévben gyakorlaton leszek.
Másik dolog hogy én miatta szakítottam a volt barátommal illetve miatta kezdtem gyógyszert szedni, amit tényleg más kedvéért nem tettem volna és kb egy hónapja megkért hogy ne adjam be a jelentkezésemet Erasmusra (külföldi féléves tanulmányi útra) mert ő túlságosan szeret...
Én nagyon szívesen mennék vele vidékre de mint látszik nem tudok...
akkor ő menjen vidékre,te meg erasmusra. aztán meglátjátok
komolyan nem értem h miért hiszik azt egyesek h megnyomoríthatják a másikat? a másik meg: nem volt kötelező ennyi mindent megtenned neki. te megtetted,te döntésed,ne hánytorgasd
Sajnálom,hogy sokan önzőnek találtok és rám senki sem gondolt, csak rá, szerintem ti is ezt csinálnátok a helyemben, ha szeretnétek valakit, csak most nem tudtok belegondolni.
Kapcsolatunk az ő önzősége miatt tönkre ment, mert engem meg se kérdezett a döntéséről, az hogy az én jövőmmel mi lesz semmi, felajánlottam h vele megyek de semmi, valójában becsapott hazudott, kihasznált
nem,az ember nem hoz olyan döntést az életében senki miatt,ami miatt az ő élete,jövője,álmai nem teljesülnek. sajnos nagyon rosszul döntöttél. nem ő volt önző,hiszen gondolom nem pisztollyal fenyegetett h nem menj erasmusra,vagy h szedjél tablettát-amit magad miatt szedtél h ne legyél terhes nem?-
most őt hibáztatod azért,mert te túl gyenge voltál.
nem ő a hibás. ezzel nem őt védem,félre ne érts. csak szeretném ha megértenéd,h mindenki a saját sorsáért felelős, a döntéseit maga hozza,ha valami rosszul sül el,azért magadban keresd a hibát.
ebből viszont most sokat tanulhatsz a jövődre nézve,legközelebb már okosabban tudsz dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!