Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudjam meg, hogy ő is ugyanezt érzi e?
Van egy srác, történetesen az egyik legjobb barátnőm öccse. Egy évvel fiatalabb nálam, és nagyon helyes. Mivel sok idöt töltök náluk, ill egy csapatban edzünk, sokszor találkozok vele(napi szinten). Néha egész jókat dumálunk, bár inkább felületes témákról. Nagyon jókat tudunk nevetni, bár én néha kicsit hülye vagyok. A közelében egyszerűen nembirok magammal, önkéntelenül is, megpróbálom felhívni magamra a figyelmét. Már sokszor elkaptam a gyengéd pillantását, és néha kétes jeleket és úgy érzem, hogy ő lenne nekem a tökéletes pasi. (Más fontos tulajdonságai miatt.)
Azonban nem akarom elijeszteni, de megakarom tudni, hogy mit érez, viszont nem akarom hogy kínos legyen köztünk a levegő, ha esetleg rákérdezek, de ő nemet mond, és naponta találkozunk ezek után is... hála az edzéseknek...
Mit tegyek???
Sajnos, sokat veszekednek a nővérével, és amikor erről beszéltem a csajjal h javítani kéne a viszonyukon nagyon megsértödöttt rám, mert hogy szerinte az öccse nem tiszteli, és ezért őt meg nem érdekli. Amikor pedig megmondtam a barátnőmnek hogy bejön az öccse, ő megkérdezte tőle, h szerinte én szép vagyok e, erre csak annyit válaszolt h nem vagyok csúnya, és amikor megkérdezte hogy bejövök e neki akkor lekiabálta a fejét, hogy ehez semmi köze.
De azért köszönöm a tanácsokat, próbálkozni fogok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!