Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye tényleg nem szabad őt megkeresnem?
Néhány hét randizgatás után dobott, de én akkorra már beleszerettem, amit persze nem mondtam el neki, nem volt rá időm.
Azóta 2 hónap telt el, ittam, buliztam, bőgtem stb., próbáltam túltenni magam rajta, s a feladataimra koncentrálni. Nem kerestem, és nem kúsztam utána, mint egy kiskutya.
Az utóbbi napokban viszont teljesen megőrültem, úgy érzem, bármelyik pillanatban képes lennék neki írni egy e-mailt (a telszámát természetesen a szakításkor töröltem)
szidjatok nyugodtan, mondjátok, h hülye vagyok, és ne fussak olyan után, akinek nem kellek.
:(
24L

Köszönöm.
Olyan hülyeségek járnak a fejemben...
Hogy talán ha elmondtam volna neki, hogy beleszerettem, másképp alakul, hogy akkor talán együtt mradunk. Ezért nem tudom túltenni magam rajta.
S hogy mikor lesz még egy ilyen férfi az életemben, mint ő?

Velem is (majdnem) pont ugyanez a helyzet, csak természetesen lány az illető. Háromnegyed éve húzódik ez nálam :/
19F

ha nem érdekled akkor azután sem fogod érdekelni hogy elmondod neki mit érzel. -remélem ezt érthetően irtam.
próbáld meg elterelni a gondolataidat róla, nehéz lesz de biztos sikerül majd elfelejteni. tudom közhely, de az idő mindig segít. énis voltam már így és utólag visszagondolva örülök, hogy akkor úgy döntöttem, nem keresem és elfelejtem.

Velem is történt már hasonló, át tudom érezni, és nagyon sajnálom. De hidd el, hogy lesz majd olyan férfi akinek te kellesz és csak is te! Tényleg nem érdemes olyan után futni akinek nem te kellesz, és azt is tudom hogy ez a legnehezebb megvalósítani és elfogadni. De ne fuss utána.
'Kiegyenlít az élet előbb elvesz aztán ad..'
18L

Én még ma is azt kérdezgetem magamtól, hogy mi változhatott meg ilyen hirtelen? Mi történhetett akkor pár hét alatt? Máig nem értem, hogy mi volt a gondja velem, miközben én annyira pozitívan álltam az egészhez és biztos voltam ebben!
Azon gyötrődök, mióta utoljára beszéltünk, hogy írjak neki egy levelet vagy sem. Az utóbbira hajt az eszem... Nem szabad. Jobban megutálna, szánalmas lennék a szemében, kinevetne, hogy így viselkedek. Ez megy háromnegyed éve.
De ez a történet nagyon hosszú és kicsit bonyolult...
Ezt ajánlom neked is. Az utóbbit. Ne írj neki... Nem szabad. Én itt régóta szenvedek már és senki más nem tud érdekelni rajta kívül. Tudom, most magammal szúrok ki... De nem bírom elfelejteni...
19F voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!